Skip to main content
  • 15.02.2014.

Nagrađujemo za Cristiana Varelu u Pogonu

F.Scope Vam predstavlja Cristiana Varelu, jednog od najboljih techno DJ-a sa preko 25 osvojenih nagrada u 17 godina uspješne karijere.

Piše: 

Naslovna foto

Cristian Varela


Pod utjecajem iznimne umjetničke obitelji, a pri kraju svog muzičkog školovanja komponirao je muziku za kazališne predstave, filmove, modna događanja i televizijske spotove. Cristian je radio na više od 150 produkcija i kompozicija za najprestižnije međunarodne izdavače i tvrtke kao što su Sony / BMG – Blanco&Negro (Španija), Intec (Velika Britanija), Elephanthaus (SAD), Pornographic recordings (Španija/Belgija) čiji je suvlasnik zajedno s Marcom Baileyem. Remiksirao je velike talente, kao što su Eurythmics "Sweet Dreams", Michael Zager's Band "Let's All Chant", Split Second "Flesh".
{youtube}hpLbhRMAmXE{/youtube}

Njegovi radovi i intervjui su se pojavili u većini važnih specijaliziranih časopisa, na televizijskim i radio postajama kao i na Internetu (MTV, VIVA, Tele5, Antena 3, Telemadrid, Cuatro, TVE1, TVE2, DJ Mag). Zbog svog opsežnog umjetničkog djelovanja, diskografije, spektakularnih setova i stalnih turneja diljem svijeta, od Japana preko SAD-a sve do Europe, Cristian Varela je jedno od najprestižnijih imena elektronske međunarodne scene i po mnogima najbolji techno DJ na svijetu.
{youtube}X5xmC_MznZ8{/youtube}

Warm up DJ-i: Cet, Teo Harouda, Shipe. Party se održava u subotu, 22. veljače u Pogonu Jedinstvo, dok je after u Gjuri 2. Ulaznice 70 kn u pretprodaji, 80 kn na dan. Možete ih kupiti na slijedećim pretprodajnim mjestima:

✖ Eventim • www.eventim.hr
Entrio
✖ Fast food „Grički top“ (Donje Vrapče 58) / Zagreb
✖ Smart Shop "Maradona"(Petrinjska 4) / Zagreb
✖ Caffe bar "Golf" (Trg kralja Zvonimira 23) / Koprivnica

Nagrađujemo dvoje čitatelja sa po jednom ulaznicom. Potrebno je u FB komentaru ispod članka napisati barem tri produkcije ili remixa Cristiana Varele. Dobitnike objavljujemo u petak navečer.

{jcal_latest eventid=5532}

sonus 2
sonus 1
Vezani članci
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin
sonus 1
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin