Skip to main content
  • 15.02.2014.

Miss Sunshine osvojila Dubrovčane

Naša ponajbolja techno producentica i DJ-ica Miss Sunshine već godinama rado nastupa na krajnjem jugu zemlje. Zahvaljujući odličnim i jedinstvenim nastupima osvojila je underground publiku u Dubrovniku, te večeras ponovno gostuje na Bitchblack partiju u Lazaretima.

Piše: 


Na partiju će svirati domaći i1 ambivalent i Volster. Miss Sunshine svoju priču započela je 1997. godine u rodnom gradu Osijeku. Tamo je stekla status talentirane i originalne pripadnice elektronske scene. Sunshine je u početku obišla sve poznatije festivale i klubove u regiji, a nakon lansiranja vlastite produkcije uslijedile su ponude diljem Europe, ali i Južne Amerike gdje je odradila i turneju.

Miss Sunshine rockin' Lazareti! from miss sunshine on Vimeo.

U posljednjih nekoliko godina njezinu produkciju preuzele su izdavačke kuće poput Monocline, Tic Tac Toe, Decoy i FVF, a  na njima izdaju i imena kao Pig & Dan, Tim Xavier, The Advent i Re:Axis. U aktualne zanimljivosti o Miss Sunshine valja uključiti i angažman na prošlogodišnjem Tomorrowland festivalu, preko 11.000 fanova na Facebooku i izdanje na etiketi KMS Records, iza koje stoji legendarni Kevin Saunderson.

sonus 2
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju