Skip to main content
  • 1.02.2012.

Nagrađujemo za Handclap uz Moulinexa u VIP klubu

Handclap je zamišljen kao mjesečni program kojim se želi isprovocirati još jedna partija zabave u ovim turbulentnim vremenima zagrebačkog clubbinga. Prvo izdanje Handclapa ugostiti će portugalsko-njemačkog producenta, remiksera i DJ-a Moullinexa u VIP clubu 3. veljače.

Piše: 

Naslovna foto

SymbolOne


Portugalac Luis Clara Gomes talentirani je glazbenik, producent, remikser i DJ čiji posljednji hit "Maniac" tjera na ples i one najotpornije. Prerada je to pjesme iz filmskog hita Flashdance koju je svojim prepoznatljivim vokalom obogatila Peaches. Prirodni domaćini Moullinexu i njegovoj glazbenoj ponudi jesu domaće uzdanice disca, nu-disca i electra: splitsko-dublinski glazbenici SymbolOne i Iva Starkova!

Ulaznice po cijeni od 30kn mogu se kupiti u pretprodaji na blagajni kina Europa, te na blagajni kluba na sam dan po istoj cijeni. Prvih 50 kupaca dobiti će na poklon CD sa specijalnim Moullinex+SymbolOne+Iva Starkova! mixom.

Nagrađujemo!
3×2 ulaznice za tri najbrža čitatelja koji napišu barem 4 produkcije Moulinexa u FB komentaru. 2×1 CD za one koji napišu neku lijepu poruku ovom DJ-u na portugalskom.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk