Skip to main content
  • asot armin

Lansiranje ASOT 550 u londonskom klubu Ministry of Sound

Armin van Buuren najavio je lansiranje svjetske turneje ASOT 550 u čuvenom londonskom klubu „Ministry of Sound“ 1. ožujka od 20 do 22h (po našem vremenu), a cijeli party prenosit će se uživo preko live stream-a na kanalu A State of Trance (ASOT), koji je jedan od najomiljenijih radijskih programa na svijetu i svoje godišnjice slavi organiziranjem velikih događaja na dva kontinenta.

Piše: 

Naslovna foto

A State of Trance


Ove godine, svjetska turneja ASOT 550 kreće 3. ožujka iz Beograda, koji je prvi među samo 6 gradova na svijetu koji će biti domaćini ovom nesvakidašnjem spektaklu (ostali gradovi: Moskva, Kijev, Los Angeles, Miami i Den Bosch). Ovaj događaj organizira Insomnia Global SEE, organizator zaslužan za Sensation u Srbiji.
{youtube}iMIKRE-dtiU{/youtube}

Regularna cijena karte iznosi 2.900 dinara (ova ulaznica omogućava pristup nivoima 100, 200 i 400), VIP ulaznice koštaju 8.000 dinara, (ova ulaznica omogućava pristup VIP dekovima, nivoima 100, 200 i 400), a Sky Deluxe karte iznose 10.000 dinara i omogućavaju pristup ložama na nivou 300, nivoima 100, 200 i 400 (moguća je narudžbina preko maila vip@insomnia-global.com).

Na raspolaganju su prodajna mjesta u Srbiji: blagajna Beogradske arene, Ušće Shopping Center, Bilet centar, Gigstix u Novom Sadu kao i online prodaja putem sajtova: gigstix.com, tickets.rs i ig-see.com. Spisak DJ-eva koji će nastupiti u Beogradu: Andy Moor, Armin van Buuren, Dash Berlin, Judge Jules, Markus Schulz, Setrise, Simon Patterson.

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web