Skip to main content
  • atmosfera
  • 24.01.2013.

Napredvidiva d’n’b vožnja u Mediki ovog petka

Tek je navršio 18 godina, a već je u svijetu drum 'n' bassa privukao toliku pozornost na sebe svojim produkcijama koje su tolko precizno i kvalitetno napravljene.

Naslovna foto

atmosfera

Ekipe Dirty Beatz i Trip to Zion udružili su snage kako bi u petak, 25. siječnja zagrebačkoj publici predstavili trenutno najaktualnijeg mladog dnb producenta na svjetskoj sceni – L 33 iz Bugarske. Izdanja ovog osamnaestogodišnjaka za etikete poput Rise Audio, Citrus, Syndrome, Sinous, Icarus dovoljan su razlog da možemo reći da će ovo biti još jedno zanimljivo putovanje kroz drum'n'bass glazbu.

Party će se održati u alternativnom kulturnom centru (Akc) Medika na dva floora. Na prvom, drum'n'bass flooru (Akc Attack) nastupiti će L 33 dok će domaćini biti Dirty Beatz ekipa. Na drugom, dubstep flooru (Grey Room) domaćini su Trip to Zion DJ-i.

Cijena ulaza je 30 kn prije ponoći i 40 kuna nakon, mi imamo za vas dva besplatna upada ukoliko u nastavku na članak navedete stvar od L33 koja vam se najviše sviđa. Dobitnike objavljujemo sutra tijekom dana.

Line up:
Klub Attack D'n'B floor

L 33 (RISE AUDIO/CITRUS REC) Bugarska
Leeks (Dirty Beatz)
Kula VuBass/EST
Tekitoka (LED)
Cale (United Dubs)
What The Funk

Visuals by Niksel (Concret Jungle/Till Now)

Grey Room Dubstep floor

DUBstepKlub in b2b:
Bamster aka Lo Peaks (Bamwise) vs Jan Becele (Trip to Zion)

powered by Subjekt : Dubstep
Sapleo & Agregat (Trip to Zion)
Visual by Trip to Zion VJs

sonus 2
dobar house mobile
Vezani članci
Tijekom devet noći od 21. do 30. svibnja u Walt Disney Concert Hallu (Los Angeles, SAD), legendarni njemački pioniri elektroničke glazbe Kraftwerk slave 50. godišnjicu svog albuma Autobahn
sonus 1
Tijekom devet noći od 21. do 30. svibnja u Walt Disney Concert Hallu (Los Angeles, SAD), legendarni njemački pioniri elektroničke glazbe Kraftwerk slave 50. godišnjicu svog albuma Autobahn