Skip to main content
  • queer zagreb
  • 23.04.2012.

Osvojite ulaznice za večer lude umjetnosti

Tako su u New York Timesu nazvali Pussy Faggot, internacionalni kolektiv queer performera koji dolaze na deseto izdanje Queer Zagreb festivala.

Piše: 

Naslovna foto

queer zagreb

Pussy Faggot njujorški je koncept koji razbija ustaljene obrasce partijanja i objedinjuje kabaret, performans i drag show u jednome, a oni koji su ih slušali i vidjeli prošle godine znaju o čemu govorimo. Pod neumornom palicom producenta Earla Daxa na ovogodišnji posljednji Queer Zagreb festival stiže nam tako dašak njujorškog underground clubbinga i u gotovo duplo većem sazivu ove godine predstavlja Lady Miss Kier, Johhny Woo, Colin Self, Gio Black Peter, Shane Shane i M. Lamar.

{youtube}uvoU2mb-uCc{/youtube}

Od danas 23. do 30. travnja, u suradnji s izvođačima Pussy Faggota te podrškom domaćih performera i glazbenika posjetitelje svaki dan očekuje glazbeno-performerski-clubbing program, a kulminirati će velikim partijem u Jedinstvu 28. travnja. Cijena ulaznice je 50kn u pretprodaji i 70kn na dan.

Za ovaj neobični party nagrađujemo s 2×2 karte, ukoliko u komentaru za ovaj članak napišete zašto bi htjeli prisustvovati nastupu Pussy Faggota ( likeovi idu u prilog ). Nagradit ćemo najzanimljivije komentare, a sretne dobitnike objaviti 27. travnja.

sea star desk
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju