Skip to main content
  • alt
  • 5.09.2014.

PlayOne u Culture Clubu Revelin

Nakon što su mnogi svjetski moćnici elektroničke glazbe poput Fatboy Slima, Axwella, Carla Coxa, Sebastiana Ingrossa ili Marka Knighta  nastupili na pozornici Culture Cluba Revelin, došao je red i na domaće snage, točnije nastup producentskog dvojca PlayOne.

 
Subota, 13. rujna,  u Culture Clubu Revelin rezervirana je za veliki spektakl hrvatskog producentskog dvojca PlayOne koji svojim singlovima i suradnjama sa svjetskim zvijezdama te spektakularnim koncertima na visokom nivou pune klubove i osvajaju publiku svakog podneblja, a iz dana u dan potvrđuju status megapopularnog producentskog tima. Svojim prepoznatljivim zvukom vrhunskog housea i elektronike u kombinaciji s funk, soul, drum and bass, dubstep i hip hop elementima, PlayOne uvijek iznova zapali atmosferu do sitnih jutarnjih sati gdje god da se pojave.
{youtube}4_874TIu1qg{/youtube}
 
PlayOne je početkom ove godine ostvario veliki uspjeh, osvojivši prvo mjesto svjetske top liste Traxsource Electro House Top 100 te su još dugo vremena nakon toga bili su među prvih 10 sa svojim remiksom pjesme “We Can Heal” u sklopu istoimenog svjetskog humanitarnog projekta, iza kojeg stoji njihova dugogodišnja suradnica Barbara Tucker te ostali sudionici kao što su legende klupske scene DJ Spen, David Morales i nedavno preminuli  “Godfather Of House” Frankie Knuckles. Osim u Hrvatskoj, PlayOne za 10. i 11. mjesec bookira nastupe i izvan regije, te planiraju i seriju nastupa izvan Hrvatske s Barbarom Tucker. Ovih dana završavaju svoj novi singl i video spot te pripremaju nekoliko velikih glazbenih iznenađenja, koja će zasigurno oduševiti publiku elektronske glazbe u regiji i šire.
{youtube}8ahzdaLWMlk{/youtube}
 
PlayOne na turneji prati i cijeli njihov tim – Mr. Iggs na elektronskim bubnjevima i perkusijama, plesačice iz skupine First Entertainment, profesionalni fotograf te ekipa iz Studija 25, koja je zaslužna za režiju i produkciju njihovih video spotova za svaki party. Kompletan audio i vizualni show sa širokom paletom žanrova zasigurno će privući i širi auditorij. Nema sumnje, bit će to paklena atmosfera za sve ljubitelje pravog clubbinga. Ulaznice možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, VIP 120 kuna. Na dan koncerta cijena na ulazu je 100 kuna, a VIP 150 kuna.  Dijelimo 2×2 ulaznice za party, a sve što trebate je nabaciti smiješak u komentar ispod članka. Dvoje nasumce odabranih dobitnika objavljujemo u petak, 12. rujna, tijekom prijepodneva.
 
Pretprodajna mjesta:
Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “INSIDE” ex PARADISO
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Caffe Bar “WHAT’S UP”
Caffe Pizzeria “BLUE PLANET”
Club “23”
Caffe Bar “Zino”
Caffe Bar B4Revelin
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2