Skip to main content
  • nightwave
  • 16.10.2012.

Prvi rođendan Blacklighta uz Nightwave

Uz Yannah Valdevit glavna uloga na rođendanu prvog ovogodišnjeg Blacklighta u VIP klubu pripada talentiranoj glazbenici, dvojnici za Penelope Cruz, novinarki i Judo prvakinji umjetničkog imena Nightwave.

Naslovna foto

nightwave

Maja Medvešek, poznata po umjetničkom imenu Nightwave, rodom je iz Slovenije, a živi u Londonu gdje radi kao producentica, DJ-ica i vokalistica. Hrvatska ju je publika prvi puta imala prilike upoznati na ovogodišnjem Terraneo festivalu, Outlooku i Exitu, gostovala je i na Rustijevom hvaljenom debi albumu "Glass Swords" i sudjelovala na Red Bull Music Academyju u Madridu 2011. Otvarala je nastupe za glazbenike kao što su Rusko, Anthony Shake Shakir, MNDR, Dopplereffekt i Death Grips, a krajem 2011. izdala je dva izdanja – jedno za hvaljenu UTTU etiketu, a drugo, koje prate vrlo zanimljive video snimke, za Fortified Audio.

{soundcloud}https://soundcloud.com/nightwave808/for-you{/soundcloud}

Uz Yannah Valdevit koja znate iz projekta Eddy meets Yannah, i koja će u live izvedbi predstaviti novi album Equilibrium" pod patronatom poznatog Zed Biasa i gošću Nightwave u Vip klubu u Zagrebu 20.10. zabavu će na razini držati domaćini RRRamon! i DMT. Ulaznice su od 22 sata 25kn do 00:30, 35 kn nakon.

Četvero koji u komentaru na članak točno navedu jedno, njima najdraže izdanje Nightwave naći će se na našem popisu za besplatan upad u VIP klub. Dobitnike objavljujemo 19.10. Likeovi nisu na odmet.

{soundcloud}https://soundcloud.com/tru-thoughts/sets/zed-bias-presents-yannah{/soundcloud}

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2