Skip to main content
  • valentino kanzyani
  • 5.09.2011.

Sentimentalni Kanzyani u Sirupu

Za sve poklonike elektroničke glazbe s ovih prostora, ime Valentina Kanzynija sinonim je za dobar provod.

Naslovna foto

Valentino Kanzyani


Ovaj slovenski DJ i producent je svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri postao predstavnik, ne samo slovenske scene, već i one čitave regije. U Sirup ponovo dolazi nastupiti u sklopu prvog izdanja Sentimental večeri ove sezone, točnije 10. rujnaValentino Kanzyani danas je planetarno popularan DJ, s rezidencijom na Ibizi i godišnjim pozivnicama na najpoznatije svjetske festivale i klubove. Prošlu godinu mu je obilježila izvanredna južnoamerička turneja, a ove godine očekujemo njegov album prvijenac.

Podcast 039: Valentino Kanzyani

Uz domaćina večeri Sergeja, nastupit će i Mislav, veliki prijatelj kluba i osnivač kultne singapurske klupske večeri Mugic Soundsystem, koja nastaje 2008. u početku kao večer za ''prijatelje, prijateljeve prijatelje i ostale ljubitelje glazbe''. Funkcionira prilično opušteno, bez posebne reklame, isključivo usmenom predajom, eklektičnom glazbenom selekcijom, bez dress codea, naplate ulaza i u vrhunskom singapurskom klubu Night & Day, koji je nedavno u jednom magazinu proglašen underground klubom godine, iako je politika kluba medijsko neeksponiranje. Glazbeni selektori Mugica i njegovi zaštitni znakovi su Kentaro, Uly i Mislav te odnedavno Dang, a do sad su u svoj plesni hram doveli glazbenike kao što su Recloose, Levon Vincent, Jus Ed, Kay Suzuki, Layo, Hardrock Striker, Johnn Daly i mnogi drugi. Mugic kao svoju specificnost navodi i vintage Klipsch ozvučenje, napravljeno po narudžbi.

Ulaz na Sentimenal iznosi 50kn, uz happy hour od 23 do 01h. Poklanjamo 3×2 ulaznice, sve što trebate napraviti je napisati u komentaru na ovaj članak da želite ulaznice, a mi ćemo random izvući tri dobitnika. Nagradna igra traje do petka u 12.00 sati. Sretno!

 

dobar house desktiop
sonus 1
Vezani članci
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju