Skip to main content
  • alt
  • 6.01.2015.

Tech D House u DEPO klubu

U tjednima smo posipanim nasumičnim mini vikendima i sada u još jednom od tih olako shvaćaš nadolazak petka, ali nemir će se bez sumnje pojaviti. Bogovi podija će zahtijevati svoju žrtvu, pa ti nudimo kako i zašto info za ovaj obred.

 
Petak navečer je sveto vrijeme rezervirano za ljubav, ples i one koji su ti dragi. Poslovnom životu tijekom tjedna daješ dovoljno, ovo je tvoje. Kako ne bi morao lutati internetima u potrazi za najpodijem petka navrati u DEPO klub.

alt

 
Prostor negdašnje tvornice Katran dobio je novi život pod okriljem DEPO ekipe koja se trudi ponuditi ti najbolji glazbeni soundrack za tvoje vikend egzibicije i tako ovoga petka, 9. siječnja, baca još jedan tradicionalni Tech D House. Oko 22 sata za pult staju Felver, Omar i Nicole sa svrbljivm prstima koji vam žele ispričati toliko glazbenih priča.
 
Ako uletiš prije cajgera na cajgeru izvadi neku dvadesetku koja ti se rola džepovima a nakon ponoći ubaci još desetku. No kako Scena voli da vam se HR novac nastavi i dalje rolati po novčanicima, hlačama i hoodijima iznova trgujemo valutom koja nikada neće doživjeti inflaciju. Opali osmijehuljac u komentaru i precizni eci-peci prst u petak u podne dijeli 4×1 kartu za tvoju predvikend plesnu katarzu. Vidimo se na mračnom vrućem podiju!
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2