Skip to main content
  • alt
  • 13.06.2014.

Thievery Corporation na Terraneo Summer Breaku

Terraneo Summer Break ovoljetni je projekt Terranea, a u Šibenik dovodi velika imena svjetske glazbe.

 
Terraneo Summer Break održavat će se na ljetnoj pozornici upravo obnovljene tvrđave sv. Mihovila u središtu Šibenika. Terraneo će u sklopu ovog projekta organizirati tri koncerta, od lipnja do kolovoza ove godine, a seriju će u subotu, 21. lipnja,  otvoriti velikani svjetske elektronske glazbe, sastav Thievery Corporation.
{youtube}oZKUTW5cucQ{/youtube}
 
 Njihova glazba sinonim je za jedinstven i prepoznatljiv spoj različitih glazbenih pravaca poput duba, acid jazza, reggae glazbe, bossa nove, orijentalnih utjecaja s lounge i downtempo estetikom. Pjesme poput “Lebanese Blond” ili “State of the Union” postale su mnogima od nas dio fonoteke i pretvorile se u simbole razumijevanja cijele jedne generacije, čemu smo mogli svjedočiti i na njihovom legendarnom nastupu na Terraneo Festivalu 2012. U šesnaest godina svog postojanja, prije koliko je dvojac Rob Garza i Eric Hilton u Washingtonu osnovao Thievery Corporation, taj sastav je postao jedno od najvažnijih i najutjecajnijih imena na elektronskoj sceni do danas.
{youtube}0Ao9Pdaj-n0{/youtube}
 
Kako li pak sve to zvuči i izgleda uživo, možete doznati iz prve ruke jer dijelimo 2×1 ulaznicu, a sve što trebate jest zalijepiti omiljenu vam stvar dvojca u komentar ispod članka i pozvati prijatelje da vam nabace lajk na tu istu. Dva komentara s najviše lajkova osvajaju ulaznicu, a mi pobjednike objavljujemo u srijedu, 18. lipnja.
 
 
sea star mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2