Skip to main content
  • alt
  • 13.06.2014.

Otvorenje PDV Music Shopa u Puli

Večeras se u Puli otvara PDV Music Shop tvrtke Pozitivan ritam

 
PDV je nova izdavačka kuća Pozitivnog ritma zaživjela krajem prošle godine, nakon niza njih u kojima je isti domaćoj i široj javnosti postao prepoznatljiv po rezultatima u organizaciji festivalskih i klupskih događanja; Seasplash festival,Outlook & Dimensions festivali & koncerti otvorenja u pulskoj Areni, Slurp!, Seasplash platforma, Showcase, Wintersplash,… PDV bez ograničavanja prema stilskim definicijama svoja glazbena izdanja objavljuje u vinilnim (Prekomjerna Doza Vinila) i digitalnim (Puna Digitalna Vreća) formatima.
 
Kako općenito svjedočimo nestašici glazbenih dućana, PDV Music Shop svojom će ponudom kvalitetno upotpuniti taj nedostatak. U njemu ćete naći nosače zvuka s naglaskom na iz godine u godinu sve uspješnije revitalizirane gramofonske ploče, ali i naslove na CD/DVD-ima, uz prepoznatljiva imena izborom dodatno fokusirana na stilove zastupljene na mnogim događanjima u organizaciji Pozitivnog ritma (neki od njih su: dub, reggae, dubstep, drum’n’bass, hip-hop, dancehall, jungle, punk, hardcore, house, techno, itd).
 
Osim nosača zvuka, naći ćete i ulaznice za spomenuta, ali i druga događanja u sustavu ticketing servisa Entrio, festivalski i raznoliki merchandise, DJ opremu i potrepštine, nakit mladih dizajnerskih brandova (Oh, tiger!), e-cigarete Leolites, knjige i tiskovine, i još mnogo toga uz dobre ritmove i ugodnu atmosferu. Još jedan subjekt koji De Villeov uspon dodatno unapređuje u epicentar zbivanja u centru Pule, nadovezujući se na lani pokrenuti ljetni program Mladi na usponu. Naslovi iz ponude dućana istovremeno se mogu naći u ponudi webshopa na www.pdv.com.hr.
 
Otvaranje PDV Music Shopa, smještenog na De Villeovom usponu 1,  zakazano je za 20 sati te će potrajati do 23 sata, a DJ setove odvrtjet će  Pula-P Reggae Station, Jin-san i Bebetto.
 
 
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk