Skip to main content
  • Aquarius
  • 7.09.2011.

Vikend u Aquariusu

Poklanjamo ulaznice za Pop Up Petak i Sound Designers večeri u Aquariusu.

Naslovna foto

Aquarius

Pop ili pop-glazba – vrsta glazbe koja u pravilu sadrži jednostavne, pamtljive melodije s refrenima koji lako ulaze u "uho", tj. one što su lako pamtljive. (izvor: Wikipedia)

Petak – peti dan u tjednu, koji se nalazi između četvrtka i subote. U većini zemalja s petodnevnom radnim tjednom, petak je posljednji radni dan prije vikenda, dana za odmor, što je u SAD-u dovelo do izraza TGIF (skraćenice za Thank God It's Friday) – "Hvala Bogu, petak je". (Izvor: Wikipedia)

Zbrajanjem ova dva pojma, jedini mogući rezultat je – čista zabava! Nakon dvije uspješne sezone povratka u 80e i 90e, dobro poznati 980 tim ide korak dalje kombinirajući plesne starudije i trenutne vladare svjetskih top lista. Soundset Plavi i klub Aquarius donose ti POP UP PETAK! – najbolju selekciju plesnog popa posljednja tri desetljeća glazbe.

Aquarius

Nakon dugog, toplog ljeta izvan gradskih pločnika Sound Designers se vraćaju u divljem meksičkom stilu! Sprema se još jedna vruća i spaljena El México Loco večer ove subote u klubu na Jarunu!

Čeka vas večer dobrog zvuka s okusom pive, limuna, meksičke rakije, soli, tacosa i chipsa, a Sound Designers residenti Lady DJ Sub@ruu & Martyn Negro razbacati će vaše nožice u naboljim house ritmovima. Kasno ljeto još služi za open-air plesnjake, zato ne propustite Aquariusov ljetni ambijent na terasi kluba s pogledom na zagrebačko more. 

Upad za obe večeri iznosi 30kn, a mi poklanjamo 5×2 ulaznice za petak i 5×2 ulaznice za subotu. Sve što trebate napraviti je napisati u komenataru na ovaj članak za koju večer želite ulaznice i držite fige da baš vas izvučemo. Dobitnike objavljujemo u petak do podne. Sretno!

sea star mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2