Skip to main content
  • 7.09.2011.

Ponovno ujedinjenje New Ordera?

Grupa New Order ponovno se udružuje kako bi zasvirali na dva specijalna koncerta. Rane od nedavnih svađa između basista Peter Hooka i ostalih članova benda još su svježe pa će tako ova priredba možda biti samo šansa za novi početak.

Piše: 

Naslovna foto

New Order


New Order će tako nastupiti bez Peter Hooka. Bend predstavljaju Bernard Sumner kao vokal, Stephen Morris na bubnjevima, gitarist Phil Cunningham te Tom Chapman kao klavijaturist i basist. Prvi koncert odvija se 17. listopada u Ancienne Belgique (Brisel, Belgija), a drugi dan poslije u pariškom La Bataclanu. Imaju humanitarni karakter kako bi se prikupili novci za izlječenje Michael Shamberga dugogodišnjeg suradnika benda koji je producirao nekoliko video spotova za New Order poput True Faith, Touched By The Hand of God i Regret.
{youtube}zzeNAUOp17c{/youtube}

Ovaj dobrotvorni koncert samo je mali korak naprijed za ovu grupu jer svađa koja je nastala između Hooka i bivših članova benda udaljila ih je s turneja. Najveći razlog svađi su Hook-ovi pokušaji da se proda kao DJ koristeći ime New Ordera a taj potez bio mu je totalni promašaj u karijeri.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2