Skip to main content
  • alt
  • 20.07.2017.

Vodimo te na otvaranje kluba 585 u Bolu na Braču!

Otvaranjem novog 585 kluba, na lokaciji koja nikome neće ometati odmor, zaokružiti će ponudu vrhunske zabave mladim gostima u Bolu na Braču.

Piše: 


Ideja je da klub nudi najbolje od domaće i globalne elektronike i njome povezanih žanrovskih niti od 22 do 5 ujutro. Pa tako njegovo veliko otvaranje i presjecanje vrpce zakazano je za petak, 21. srpnja kada na kalendare napokon sjeda vrijeme objave službenog velikog otvaranja uz program "La Fiesta". Fiestu će zaista na noge postaviti DJ Javi Reina aka rezident ibiškog Privilegea koji u "La Fiesti" nosi jedinstveni spoj glazbe, plesa i performansa kao suverenu poruku užitka u životu i služi kao najava originalnog klupskog koncepta koji će se rasplesti u sezoni 2017.

alt

Kako najbolje stvari nastaju upravo u bočatoj vodi tradicije i inovacije, istu večer svoje vještine prezentirat će i Miguel Lara, kralj električne violine, stvorene da bude soundtrack vrhunskog clubbinga i mirisa borovine. S tobom su kroz noć i atraktivne performerice i akrobati iz Cirque de soleil uz vrhunsku kostimografiju i scenografiju za trešnju na vrhu spektakularne audio-vizualne fuzije službenog početka prekrasne nove klupske priče.

alt

Budi jedan od onih koji će uz pomoć KS na otići besplatno na otvaranje nove bračke clubbing destinacije. Nagrađujemo sa 2×2 ulaznice, a sve što trebaš u komentaru jest:

1. Lajkati fan stranicu kluba 585 i podijeliti ovaj članak na svom profilu s uključenom opcijom "javno"

2. U komentaru ovdje ispod članka napisati kako se zove jedan od artista koji nastupaju na otvaranju kluba "585".

Dobitnike objavljujemo u petak do 12h.
{youtube}7yOfhU-sPno{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk