Skip to main content
  • 19.12.2017.

Vodimo te na vikend druženje u klub Boogaloo uz Mr. DJ Daria i DJ Jocka

Kraj godine nam se bliži, klub Boogaloo imao je još jednu uspješnu sezonu, a u stilu će ju i privesti kraju. Za ovaj vikend, jedne od zadnjih partija na plesnom igralištu kluba odradit će veteran elektroničke scene u Hrvatskoj, Mr. DJ Dario, te domaća techno uzdanica čije ime sve se više i više širi plesnom scenom, DJ Jock.

Piše: 

[FBevent]

Što reći o DJ Jocku, a da već nije rečeno, sama njegova izdanja dovoljno govore za sebe. Možemo slobodno reći da jedan od njegovih najvećih fanova je legendarni Carl Cox koji ga voli imati na svojoj etiketi Intec. U svijet techno glazbe ulazi sa 14 godina, dok je prvu rezidenciju imao u dobi od svega 17. Izdanjima za etikete Intec, Pornographic, Phobiq, 1605, Renesanz te Decoded pokupio je simpatije velikana scene, pa osim Carl Coxa, tu se još nalaze Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, Joseph Capriati, Richie Hawtin i Christian Varela.

Da se stvari u njegovoj karijeri odvijaju kako bi trebale potvrđuje nagrada Ambasador za "Najbolji Techno DJ". Uskoro mu izlaze nova izdanja, a vrijedi spomenuti da traku "The Restless Void" remiksirao je Christian Varela. Gdje god se pojavi DJ Jock napravi dar mar, a sljedeće 'žrtve' njegovog banging seta biti će glazbeni entuzijasti koji u petak naći se pod krovom kluba Boogaloo. Ovaj set od prve minute će vam dati do znanja da DJ Jock po pultom nastoji u potpunosti preuzeti kontrolu nad podijem i kako on diktira, tako vi plešete.

[SC]
[FB]

[FBevent]

Mr. DJ Dario jedan je od pionira elektroničke scene u Hrvatskoj. Status kultnog dj-a stekao je još sredinom 90-tih u legendarnoj Kašini koja je godinama bila i ostala sinonim pravog undergrounda hrvatske elektroničke scene.

Suosnivač je i bivši rezident velikih projekata: Kraljevstvo, Perfection, Old School te dugogodišnji rezident kluba The Best. Mr. DJ Dario svirao je na gotovo svim značajnijim partijima u Hrvatskoj u poslijednjih 15 godina sa mnogim velikanima svjetske elektroničke scene, a posebna kruna njegove karijere su dvije značajne turneje po Aziji.

Potvrdio se i u produkciji kada je '97. njegova ploča "Wicked" postala veliki underground hit u njemačkim klubovima. Danas njegovi virtuozni setovi stvaraju euforiju među mladim generacijama clubbera dijem Hrvatske, ali i onim starijima koji ga prate još od samih početaka. I sam Dario, nestrpljivo čeka dolazaka na mali floor Boogaloo kluba gdje u subotu imat će all night set, pa kaže kako je pripremio brdo dobre glazbe.
{youtube}s9G9FumHVeU{/youtube}

Za oba dana dijelimo 2×1 kartu, pa javi nam se tako da uljepšamo ti večer koju začiniti će odlični dvojac koji za pultom su tata-mata.

Evo pravila:

1. Podijeli OVAJ članak za uključenom opcijom "javno"

2. U komentar ISPOD ovog članka digni ruku i napiši nam za koji dan se odlučuješ – petak ili subota. Unz – unz!
 

sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2