Skip to main content
  • 19.12.2017.

Ekvalizacija zadarskog Qbara uz Sindikatovca Denis Beifussa

Ekvalizacija je proces podešavanja balansa frekvencija u zvučnom signalu. Proces može uključivati dodavanje ili rezanje određenih frekvencija kako bi se dobio željeni zvuk i s tim uravnotežena zvučna slika. Upravo to, doživjet ćete u u zadarskom Qbaru nađu li se vaše party cipelice tamo ovu subotu.

Piše: 

Svoji premijerni scenski nastup održat će program EQ koji subotu vladat će zadarskim Qbarom u subotu 23. prosinca. Posebnu večer predvodi glavni gost Denis Beifuss, a njemu support radit će Josip Petrov i Lovre Milin.

Misao vodilja ovog programa je uravnotežiti i zadovoljiti obje strane jednadžbe! Elemente koje žele istaknuti su kvalitetni DJ-i s naglaskom na pozitivne vibracije i frekvencije kako bi se stvorila ugodna atmosfera i smanjila ionako sveprisutna napetost svakodnevnice. S jedne strane bit će DJ, a sa druge strane Vi dok smo mi ti koji će se pobrinuti da Vaši ukusi budu zadovoljeni iz vikenda u vikend.

Denis Beifuss česti je gost klubova Masters i Funk u Zagrebu, a dio je kolektiva Sindikat. Radi se o skupini entuzijastičnih istraživača dubina i moderatora koji kroz stapanje zvuka i pokreta potiču na fluidnost i sinergiju s jednako vibrirajućim mokelukalama kako bi zajedno širili dobar vibe i promovirali prave vrijednosti.

Lovre i Josip održavat će jednakost na podiju, a da budete dio nje potegnite do Liburnske obale 6, gdje Qbar je smješten. Do 1 sat iz ponoći plaćate 30kn, a poslije 40kn.

[FBevent]

 

 

sonus 2
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju