Skip to main content
  • valentino kanzyani
  • 11.06.2012.

Vodimo vas na Kanzyjanija u Vodice

Povodom otvorenja ljetne sezone kluba Opium, u Vodice iz svog novog prebivališta na Ibizi stiže uvijek rado viđen DJ i producent Valentino Kanzyani.

Naslovna foto

valentino kanzyani

Ovu subotu, 16. lipnja Kanzyani će otvoriti sezonu u vodičkom klubu Opium.
U Kanzyanijevim setovima se kroz godine ocrtavala evolucija techna, od funky techna s kraja devedesetih, preko energičnog dizanja s primjesama electra, pa sve do onog današnjeg, sporijeg, seksi techna i tech housea. I posljednje vrijeme okrenuo se melodičnom house zvuku u kojem je nedavno izdao prvo izdanje Love and Gratitude EP1 za Cadenza Records.

{soundcloud}https://soundcloud.com/cadenzamusic/cycle_016{/soundcloud}

Uz Kanzyanija u vodičkom klubu Opium očekuje vas i domaća postava: Iggy Dub, Edy C & Scheva, Domagoj P., Dex i Eggy. Ulaz na party je 50kn, a početak je u 22 sata.
Mi vam darujemo 4×1 ulaznicu za ovaj party ukoliko nam u komentaru na ovaj članak odgovorite kako se zove zajednički label Umeka i Kanzyanija? Likovi vam idu u prilog, Dobitnike ulaznica objavljujemo ovaj tjedan.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk