Skip to main content
  • 17.07.2022.

Oglas za posao u vodičkom klubu šokirao Hrvatsku. A nekoć se tu i partijalo!

Društvenim mrežama kruži oglas za posao kojeg je navodno objavio jedan noćni klub u Dalmaciji

Piše: 


A kruži i brzo se širi zbog šokantnih zahtjeva poslodavaca prema djevojkama koje bi posao obavljale. Oglas je kako saznajemo bio vidljiv u Facebook grupi Hostese Zadar međutim objava je u međuvremenu izbrisana, ali vijest prenose brojni domaći mediji uključujući i 24 sata.


Fotografija služi kao ilustracija – Photo by Brodie Vissers from Burst

Radno vrijeme je svaku noć od 22 do tri ujutro, svih sedam dana u tjednu, satnica je 40 kuna, a potreban vam je studentski ugovor. Svejedno vaš ili tuđi. Ili prijava. stoji odmah na početku.

Potencijalnim zaposlenicama 'osigurali' su i jedan topli obrok dnevno te smještaj dvije minute pješke od kluba. Kakav je smještaj i koji su uvjeti nisu precizirali. Nismo još došli ni do radnog zadataka. Kojeg opisuju kao 'umjetno punjenje'.

A to je… Cure bi se trebale ponašati kao da tamo ne rade, već da su same odabrale izlazak u taj klub. I pokušati mušterije 'natjerati' da ih časte sa što više pića "jer to je i klubu i vama u interesu". Pet pića plaćenih od mušterija očekuju svake večeri od svojih zaposlenica. Trebaju animirati goste, a kad ih se ponudi pićem, obavezno naručiti nešto što nije na stolu. Ako im se ne pije, neka ga proliju u wc-u i naruče novo.

UMJETNO PUNJENJE

Ako gost kojeg 'animiraju' imaju već naručenu bocu, trebaju naručiti nešto drugo, jer su na toj boci već zaradili, stoji u oglasu.

Imaju i dress code: Minice, topići, štikle, full make-up…

Tu su i napomene. Nema grupnih odlazaka u wc i nema zadržavanja tamo. Nema ni sjedenja. Ni korištenja mobitela u privatne svrhe.

Uz napomene tu su i upute. Većinom oko fotografiranja. Uvucite trbuh, grudi van, ravna leđa, ruka na bok…

Ispod objave prikupilo se na stotinu negativnih komentara zgroženih korisnika društvenih mreža.

"Ovo je čista manipulacija mladih, devojaka iz disfunkcionalnih porodica, sa glupim obećanjima o velikoj zaradi. Zapravo je paravan, i uvod u prostituciju na krajnje perfidan način", ističe jedan Twitteraš!
 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2