Skip to main content
  • alt
  • 30.06.2014.

Vruće zabave u Culture Clubu Revelin

Iako nas ovo ljeto još nije počastilo s previše sunčanih dana, u Culture Clubu Revelin atmosfera se zagrijava udarnim tempom. 

 
Za sam početak srpnja, klub je pripremio raznovrsni program u kojemu se nižu nastupi  zvijezda elektronske glazbe, rezidencije, tematske klupske večeri i glazbeno scenski spektakl. Kako Culture Club Revelin ljeti radi svaku večer , možemo slobodno reći da posjetitelji željni provoda mogu tijekom cijelog tjedna pronaći dobar razlog za zabavu. Već sredinom tjedna, 2.  srpnja,  u house ritmove uvest će nas DANCElectric Residency. Osnivač ovog projekta DANCElectricPHILIPE pozvao je svoje kolege iz resident ekipe Culture Cluba Revelin: Speed, dBA, PhiberOptic & Audiometric crew da dodaju malo boje u house zvukove.
 
Prava poslastica za sve ljubitelje dobrog house zvuka  sprema se 3. srpnja kada dolazi David Morales, američki DJ i producent, dobitnik glazbene nagrade Grammy, tvorac  brojnih klupskih hitova na koje su zabavljale i zaljubljivale razne generacije. Uz produkciju i DJ rad, Morales je jedan od najplodonosnijih remiksera svih vremena pretvarajući mnoge pop hitove u house remikseve prikladnije za plesne podije.  Njegov rad je do danas donio preko 500 suradnji s mnogim najpopularnijim glazbenicima, kao što su Mariah Carey, Britney Spears, Michael Jackson, Madonna, Janet Jackson, Eric Clapton, Pet Shop Boys, U2, Whitney Houston, Jamiroquai, Kelis i mnogi drugi. Prije nastupa legendarnog Moralesa publiku će  rasplesati dežurna rezident ekipa  – Speed, Audiometric crew i DANCElectricPHILIPE. Cijena ulaznica u pretprodaji je  100 kn /VIP  200 kn, a na dan 150 kn,  250 kuna VIP.
{youtube}SXhgTf6OjU0{/youtube}
 
Dan kasnije, 4. srpnja, u Culture Clubu Revelin  odvija se La Fiesta, glazbeno-scenski spektakl, te   dovodi tematsko izdanje  Cirque du Freak  koji će publiku uvesti  u čari akrobatskog performansa spojenim s plesnim ritmovima i atraktivnim nastupom  s Ibize  kakav do sada još niste vidjeli. Drugo izdanje rezidencije La Fiesta dovodi Dannyja Wadea, 18-godišnjeg talentiranog  DJ-a i producenta progressive house zvuka iz Španjolske, inače resident Pacha Ibiza, dijelio je pozornicu s mnogim zvijezdama elektronske glazbe kao što su David Guetta, Steve Aoki, Bob Sinclair, Hardwell, Nicky Romero, Martin Solveig ili  Dimitri Vegas & Like Mike.
{youtube}8UvyRh9cuwc{/youtube}
 
Na Cirque du Freak ća nastupiti i  Anastasia Sokolova, poznata svjetska plesačica na šipci, brza i graciozna, svojim čudesnim emocionalnim pokretima i akrobacijama koje do sad niste vidjeli ostavit će vas bez daha.  Uz Anastasiu, na šipci će se pridružiti i Dmytro Politov, čovjek  pauk. Jednostavno je teško opisati riječima što ovaj maleni čovjek izvodi u zraku, a svojim nastupom pokazati će vam zašto  je jedan od najboljih svjetskih akrobata na šipci. I na plesnom podiju će biti jako uzbudljivo jer u goste prvi puta dolaze LED  roboti blizanci, a scenu će dodatno upotpuniti atraktivne performerice s  Ibize svojim senzualnim nastupima u glamuroznim kostimima. Cijena ulaznice u pretprodaji je  70 kn /VIP 120 kn, a na dan partyja 100 kn  i VIP 150 kn.
 
Subota, 5. srpnja, rezervirana je za Countdown to Ultra Music Festival  uz ruski dvojac Hard Rock Sofa.  Jedni od najboljih producenata i DJ-eva Rusije, nedavno su objavili novi singl “Arms Around Me”, inače suradnju sa sunarodnjakom Skidkom. Duo Hard Rock Sofa poznat  je i po singlu “Blow Up” za Axwellov label Axtone Records, kojeg su podržali članovi Swedish House Mafie, Tiesto, David Guetta, Sander van Doorn, Markus Schulz i drugi poznati DJ-i i producenti.  Kao uvod u odbrojavanje do najvećeg elektronskog festivala u regiji, nastupiit će rezident ekipa Culture Cluba Revelin:  DANCElectricPHILIPE, Audiometric crew:DJ Speed, dBA and VJ PhiberOptics.  Cijena ulaznice u  pretprodaji je 100 kn / VIP 200 kn, a na dan koncerta 150 kn i VIP 250 kn.
{youtube}KaBeQX3QH6Q{/youtube}
 
Imamo 2×2 ulaznice za party s Davidom Moralesom, a sve što trebate jest nabaciti smiješak u komentar ispod članka. Dobitnike, odabrane slučajnim odabirom, objavljujemo u srijedu, 3. srpnja, u jutarnjim satima.
 
 
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk