Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Ljetni program dubrovačkog Revelina

Srijeda, 08 Svibanj 2013

Culture Club Revelin nastavlja svoju treću sezonu koju će obilježiti imena elektronske glazbe.


Ove godine CC Revelin je proširio listu svjetskih imena elektronske glazbe i pripremio novi spektakularni festival pod nazivom DU-EL-FEST. I ove godine klub izlazi sa vlastitim atraktivnim večerima i zanimljivim programom, kojim će unijeti duh Ibize u južnu Dalmaciju. Dubrovnik će se na ovaj način naći na mapi mladih ljudi iz cijelog svijeta koji će moći na potpuno drugačiji način uživati u jednom od najatraktivnijih svjetskih gradova i najljepših ljetnih destinacija.
 
Ovog ljeta, od 1. lipnja pa sve do kraja rujna svaki tjedan predstavit će po jednu svjetsku DJ zvijezdu, program će kreirati i hrvatski DJ-i kao i rezidenti, a publiku očekuju zanimljive tematske večeri kao i mnoga druga iznenađenja.

Jedan od najvećih DJ-eva današnjice The Shapeshifters otvorit će sezonu kluba Revelin u subotu 1. lipnja.

DJ ANTOINE 14.6.2013
Publika će ovog ljeta u Culture Clubu Revelin dočekati švicarskog house i elektro producenta , tvorca hitova „Ma Cherrie“ sa preko 40 miliona pregleda na you tube, „Welcome to St Tropez“ sa preko 100 milona pregleda, te 3 miliona prodanih izdanja. Nedavno je izdao album „Sky is the limit“ koji je prvi na top listama Švicarske, Njemačke i Austrije.


Nakon njega na pozornicu kluba popet će se Sebastian Ingrosso 28.06. Russell Small koji predstavlja Freemasonse dolazi 4. srpnja. Još jedno uzbudljivo ime moderne trance scene, W&W nastupit će ovo 18.07., dvojac koji se upoznao 2007 i za 4 godine postali su jedan od najuzbudljivijih izvođača na elektronskoj sceni. 2011. u rujnu izdali su album kojeg su prepoznali velikani elektronske scene, te su ih počeli redovno uvrštavati u svoje setove.


BOY GEORGE 1.8.2013
Početkom kolovoza CC Revelin ugostit će ikonu popa 80-tih, jednog od pionira elektronske glazbe, nekada poznatog frontmana Culture Cluba a od početka 90-tih godina i uspješnog DJ-a. Boy George, poznati pjevač pridružio se onima koji su obradili "Video Games", pjesmu kojom se prošle godine publici predstavila Lana Del Rey.

NICOLA FASANO & STEVE FOREST 30.8.2013
Zanimljivi po suradnji sa Pit Bull-om u singlu „I know you want me (Calle ocho)" , koji je postao svjetski hit. Mnogima su najpoznatiji i kao rezidenti kluba princa od Monaca Alberta II.

Ove godine novi festival DU-EL FEST održati će se od 14. do 17. kolovoza u Culture Clubu Revelin. DU-EL FEST ponosno predstavlja zvijezde elektronske glazbe od kojih izdvajamo Dimitry Vegas-a i Like Mike-a, te miljenika dubrovačke publike Fedde Le Grand-a.


U Dubrovnik stiže i najatraktivni svjetski glazbeno scenski spektakl Super MartXe o kojem smo nedavno pisali. Za sve stanovnike iz Dubrovnika u prodaji će biti sezonska ulaznica, koja će vrijediti od 1. lipnja do 30. rujna i koja će omogućavati ulaz na sve događaje u Culture Clubu Revelin. Cijena sezonske ulaznice iznosit će 999 kn i biti će dostupna od 15 svibnja do 1. Lipnja isključivo u uredu Culture Cluba Revelin u Mercante centru.