Skip to main content
  • 8.05.2013.

Ljetni program dubrovačkog Revelina

Culture Club Revelin nastavlja svoju treću sezonu koju će obilježiti imena elektronske glazbe.

Piše: 


Ove godine CC Revelin je proširio listu svjetskih imena elektronske glazbe i pripremio novi spektakularni festival pod nazivom DU-EL-FEST. I ove godine klub izlazi sa vlastitim atraktivnim večerima i zanimljivim programom, kojim će unijeti duh Ibize u južnu Dalmaciju. Dubrovnik će se na ovaj način naći na mapi mladih ljudi iz cijelog svijeta koji će moći na potpuno drugačiji način uživati u jednom od najatraktivnijih svjetskih gradova i najljepših ljetnih destinacija.
 
Ovog ljeta, od 1. lipnja pa sve do kraja rujna svaki tjedan predstavit će po jednu svjetsku DJ zvijezdu, program će kreirati i hrvatski DJ-i kao i rezidenti, a publiku očekuju zanimljive tematske večeri kao i mnoga druga iznenađenja.

Jedan od najvećih DJ-eva današnjice The Shapeshifters otvorit će sezonu kluba Revelin u subotu 1. lipnja.

DJ ANTOINE 14.6.2013
Publika će ovog ljeta u Culture Clubu Revelin dočekati švicarskog house i elektro producenta , tvorca hitova „Ma Cherrie“ sa preko 40 miliona pregleda na you tube, „Welcome to St Tropez“ sa preko 100 milona pregleda, te 3 miliona prodanih izdanja. Nedavno je izdao album „Sky is the limit“ koji je prvi na top listama Švicarske, Njemačke i Austrije.
{youtube}xDE1wQANHdM{/youtube}

Nakon njega na pozornicu kluba popet će se Sebastian Ingrosso 28.06. Russell Small koji predstavlja Freemasonse dolazi 4. srpnja. Još jedno uzbudljivo ime moderne trance scene, W&W nastupit će ovo 18.07., dvojac koji se upoznao 2007 i za 4 godine postali su jedan od najuzbudljivijih izvođača na elektronskoj sceni. 2011. u rujnu izdali su album kojeg su prepoznali velikani elektronske scene, te su ih počeli redovno uvrštavati u svoje setove.
{youtube}qX5dCB3KBds{/youtube}

BOY GEORGE 1.8.2013
Početkom kolovoza CC Revelin ugostit će ikonu popa 80-tih, jednog od pionira elektronske glazbe, nekada poznatog frontmana Culture Cluba a od početka 90-tih godina i uspješnog DJ-a. Boy George, poznati pjevač pridružio se onima koji su obradili "Video Games", pjesmu kojom se prošle godine publici predstavila Lana Del Rey.

NICOLA FASANO & STEVE FOREST 30.8.2013
Zanimljivi po suradnji sa Pit Bull-om u singlu „I know you want me (Calle ocho)" , koji je postao svjetski hit. Mnogima su najpoznatiji i kao rezidenti kluba princa od Monaca Alberta II.

Ove godine novi festival DU-EL FEST održati će se od 14. do 17. kolovoza u Culture Clubu Revelin. DU-EL FEST ponosno predstavlja zvijezde elektronske glazbe od kojih izdvajamo Dimitry Vegas-a i Like Mike-a, te miljenika dubrovačke publike Fedde Le Grand-a.
{youtube}ZKowwPqZCD0{/youtube}

U Dubrovnik stiže i najatraktivni svjetski glazbeno scenski spektakl Super MartXe o kojem smo nedavno pisali. Za sve stanovnike iz Dubrovnika u prodaji će biti sezonska ulaznica, koja će vrijediti od 1. lipnja do 30. rujna i koja će omogućavati ulaz na sve događaje u Culture Clubu Revelin. Cijena sezonske ulaznice iznosit će 999 kn i biti će dostupna od 15 svibnja do 1. Lipnja isključivo u uredu Culture Cluba Revelin u Mercante centru.

{jcal_latest eventid=2855}
{jcal_latest eventid=2858}
{jcal_latest eventid=2859}
{jcal_latest eventid=2860}
{jcal_latest eventid=2861}
{jcal_latest eventid=2862}
{jcal_latest eventid=2863}
{jcal_latest eventid=2865}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk