Skip to main content
  • 8.03.2007.

03.03. Goasia @ Mav Club, Budimpešta

Prosli vikend je bio jako spektakularan za Sound Mute tim.

Piše: 


Nastupom Goasia projekta u Budimpesti u Klubu MAV u sportskoj dovrani, obiljezen je jos jedan uspjeh kako ovog projekta tako i organizacije koja ga lansira. Tog 03.03. u klub se sjatila omladina Budimpeste da uziva u zvicima starih analognih melodija podkrepljene novim basslineom koji danas pljeni sve trens svere na planeti. U klubu se zadesilo oko 300 posjetioca. Ambijent maximalno ukusno izdekoriran oduzimao je dah prisutnima uz podporu izuzetnih dekoracija koje su blistale iz svakog ugla dvorane. Stage perfektno lociran nosio je na sebi cijelu noc izuzetne aktere Madarske scene koji dominiraju medu svojim artistima i naravno gosta veceri projekat Goasia koji je pruzio prisutnima jedno ipo satni live act performans nadopunjen dvosatnim DJ setom u kome je najvise obilovao stariji sound. Artisti poput Kox Box, Indica, Etnica, Section X, Art of Trance i mnogi drugi kroz set Kanc Covera, clana projekta Goasia, starim ruhom podsjetili su sve prisutne na nekadasnji spiritualni groove koji i dan danas obiluje scenom. Naravno svi prisutni su svojim non stop plesom odali priznanje svim akterima tog dogadaja. Na stageu su se osim Goasia nasli i Green Cosmo, mladi dvojac koji su takodje izveli live act performans i isto tako ostavili jak utisak.

U ranim jutarnjim satima aktualan DJ set je priredio i rodendanski slavljenik ShowMa u ciju cast je ovaj parti i prireden. Inace zurka je trajala do nekih 2 pm sto je bilo izuzetno fascinantan prizor. Dakle takozvani after parti je bio produzetak na istom mjestu. Niposto necemo zaboraviti i chill room u cijem dijelu su mogle da se opuste umorne noge i zagrijane glave. Iz budimpeste smo otisli puni dojmova kako o partiju tako i o kompletnom gradu koji smo imali vremena obic i uzduz i poprjeko. Ono sto moram naglasiti kao jednu od najbitnijih stavki ovog eventa je to da je organizacija bila maximalno profesionalno odradena od ulaznice preko partija do bookinga i smjestaja artista. Poslje ovakvog prozivljenog iskustva, mogu samo protvrditi skoriji dolazak u Budimpestu.
Vidmo se tamo uskoro 😉 ShowMa HAPPY BIRTHDAY!!!

www.soundmute.org
www.myspace.com/lara_pr_of_soundmute

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2