Skip to main content
  • 7.03.2007.

Boulevard priprema još jedno gostovanje – Seamus Haji

I ove sedmice, točnije u petak (09.03.) Boulevard nam nudi kvalitetan program. Ovaj put za atmosferu će se pobrinuti jedan od najkreativnijih i tehnički najtalentiranijih house DJeva na planeti. Naravno radi se o Seamus Hajiu koji je svoju karijeru počeo sa nepunih 16 godina, sa London soundsistemom, svirajući mješavinu ranog housea, R'n'B-a i Hip Hopa.

Piše: 

O kakvom imenu se radi dovoljno govori to, da je zadnje 4 godine bio rezident u Pachi (Ibiza), gdje je i stekao najviše fanova kao autor nezaboravnih setova. Autor je megapopularnih produkcijskih uradaka poput: Big Bang Theory, Mekkah, 11th Dimension, Get This!, Heart & Soul itd… Mnogi će ga najlakše prepoznati po njegovom zadnjem uratku, remakeu jednog od najvećih disco hitova "Last night a DJ saved my life", kojeg je prilagodio na electro house, i koji je dobio odlične kritike od velikana kao što se Deep Dish, Steve Lawler itd.

Važi za jednog od najboljih remixera na planeti, pa je zato veoma tražen kao gost na izdanjima. Pored njega nastupit će i rezident kluba, DJ SrleOne od kojeg smo navikli na kvalitetan warm up set, i DJ Nino koji je završio prošlosedmični nastup Marshalla Jeffersona, a za kojeg se većina složila da je svojim setom nadmašio i samog oca house muzike. Za ulaznicu ćete morati izdvojiti 10 KM ako se pojavite prije 12 sati, i 15KM poslije ponoći.

brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star desk