Skip to main content
  • 1.02.2023.

Klaudia Gawlas i Alexander Kowalski otvorili novu sezonu Future Scopea

Future Scope je prošle subote prvim ovogodišnjim partyem, i to na 2 floora, razbio siječanjsko sivilo i otvorio novu sezonu partijanja uz velika imena strane i domaće elektroničke scene

Piše: 

Na glavnom flooru zagrebačkog hrama sreće otvaranje večeri odradio je, uvijek fantastičan Dj Jock. Miljenik zagrebačke publike i jedan od dugogodišnjih rezidenata Boogalooa je svojim odličnim setom rasplesao sve prisutne. Iako nije bila gužva kakvu smo očekivali, uz Jockovu zaraznu energiju, atmosfera je bila odlična.

U 01.00, nakon DJ Jocka, svoj set je startao jedan od najistaknutijih predstavnika berlinske techno scene Alexander Kowalski. Ovaj techno veteran s 20+ godina karijere koji je već nekoliko puta u zadnjih desetak godina gostovao u zagrebačkom Boogaloo-u, i ove subote nije razočarao. Poznat je po svojoj muzičkoj svestranosti, a svojim unikatnim zvukom koji je savršena harmonija berlinskog techna s elementima deep housea, oduševio je partijanere koji su ga nakon puna dva sata plesa ispratili uz pljesak i ovacije.

Nakon Kowalskog, nešto iza 03:00, već poznata zagrebačkoj publici ali prvi put u Boogaloo-u, svoju tvrdu „vožnju“ počela je velika Klaudia Gawlas. Njena karizmatična pojava, odličan vajb s publikom i čisti techno zvuk kojim nas je „hranila“ puna dva sata bili su aposlutno fenomenalno iskustvo. Gawlas nam je još jednom pokazala zašto je nazivaju heroinom i istinskom ikonom techno zvuka. „It's techno“ u pravom smislu te riječi. Wow.

Zatvaranje main floora na unikatan i uvijek drugačiji način odradili su dečki iz fenomenalnog techno dua F.O.R.M. svojim live actom od 05:00 do 06:30. U isto vrijeme na second flooru vladala je prava girl power atmosfera uz odlične Elenu Mikac, Kali i AnnaR koje su ekipu držale rasplesane od 04:00 do čak 09:00 ujutro.

Bio je to odličan početak Future Scope party sezone – i ako je suditi po onoj staroj „po jutru se dan poznaje“ – biti će ovo jedna fenomenalna godina za sve partijanere. Za desetak dana u klubu gostuju Paul Van Dyk i Dave Clarke, a ulaznice su dostupne na Entrio.

*Pogledajte najbolje video momente niže na Instagramu koje je naša suradnica zabilježila u Boogaloou.

 

sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 2