Skip to main content
  • 23.08.2023.

Ljubitelj -Igre prijestolja-, John Summit ponovno je nastupio u dubrovačkom Revelinu

Poznati američki DJ i producent ne krije oduševljenje svakim svojim povratkom u Hrvatsku

Piše: 

Prošlog ljeta, američka senzacija John Summit se predstavio dubrovačkoj publici. Nedugo nakon samog nastupa u Culture Clubu Revelin u jednom podcastu je nahvalio lokaciju, ambient i samu kulisu plesnog podija gdje je odradio set te zaželio da se vrati što prije.

Želja mu se ispunila, a nakon što je odradio svoj novi set unutar tvrđave Revelin, iskoristio je uspavani Dubrovnik i prazne ulice kako bi još jednom razgledao lokacije gdje je snimana popularna serija Igre Prijestolja što je podijelio i na svom Instagram profilu.

Dubrovačke ljetne igre su iskoristile tvrđavu Revelin za jednu od svojih predstava, stoga je sami program večer u kojoj je gostovao John Summit krenuo nešto kasnije. DANCElectric je imao svega nešto više od sat vremena da ugosti partijanere i podigne radnu temperaturu za glavnog gosta večeri.

Već tradicionalno, kako biva ovog ljeta u Revelinu kada na otkuca 1 sat i 30 minuta iza ponoći, headliner preuzima DJ pult. Američki hitmejker, trenutno je jedan od najtraženijih DJ-eva na sceni, a da su ga posjetitelji popularnog dubrovačkog kluba, mahom iz anglosaksonskih država, iščekivali odmah se potvrdilo s njegovim pojavljivanjem na pozornici i brojnim uzvicima iz publike.

Šarmantni i energični Amerikanac, koji se zahvaljujući svom rodnom Chicagu zaljubio u house glazbu, za set u Culture Clubu Revelin donio je pregršt vlastitih produkcijskih hitova poput “In Chicago”, “Revolution”, “Show Me”, “What A Life”, “Human”.

No ipak, njegove dvije trake su nekoliko razina iznad, barem po pitanju popularnosti. Prošlogodišnji ljetni hit “La Danza” i dalje odlično prolazi, a ovog ljeta svi plešu uz “Where You Are”. Za sami kraj seta, Summit je ostavio ID kojeg će objaviti ovog petka.

Do kraja mjeseca u Revelin ima zakazana još dva gostovanja. U petak stiže američki house duo Mood II Swing, a u ponedjeljak švedski DJ i producent Jeremy Olander.

Video snimke s nastupa John Summita u nastavku…

 

sonus 2
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju