Skip to main content
  • 23.08.2023.

Astralis uz Astral Projection u petak, 1. rujna

Astral Projection stižu u zagrebački klub Boogaloo u petak, 1. rujna

Piše: 

Velikani svjetske Goa i Psy Trance scene gostuju u sklopu Astralis partija, a pridružit će se domaćoj postavi koju čine M-Run, DJ Yvann, DJ Go Cut i Damir Ludvig.

Iako su Astralis i Astral Projection na početku ciklusa Astralis bili gotovo sinonim, Avi Nissim i Lior Perlmutter iz najpoznatijeg Goa Trance dua, već dvanaest godina nisu nastupili u Zagrebu. Njihovo zadnje gostovanje u hrvatskoj metropoli, održano je prilikom promocije filma "Astralis-Institucija", koji je u Sjedinjenim Američkim Državama osvojio tri nagrade na festivalima u New Yorku i Los Angelesu.

Nastup u Hrvatskoj predstavlja samo jedno od mnogobrojnih odredišta na svjetskoj turneji Astral Projection, čiji su klasici "Mahadeva", "Let There Be Light", "Dancing Galaxy" i "People Can Fly" trajno zadužili međunarodnu glazbenu scenu.

Euforija oko događaja prisutna je već nekoliko mjeseci među obožavateljima, ali i među izraelski zvijezdama. Još početkom ljeta, Avi Nissim je putem društvenih mreža počeo dijeliti svoje veselje zbog nadolazećeg nastupa u Zagrebu.

"Ne samo što će duo iz Tel-Aviva uživo izvesti svoje najznačajnije hitove, već i domaći izvođači pripremaju glazbeni odabir za najzahtjevnije fanove", uzbuđeno najavljuje Damir Ludvig, DJ i suosnivač klupskog ciklusa Astralis, dodajući: "Pred nama je večer koju ćemo pamtiti cijeli život!"

Ulaznice su dostupne na Eventimu

 

 

sonus 2
sonic mobile
Vezani članci
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.