Skip to main content
  • revelin2012
  • 6.07.2012.

Martin Solveig oduševio prepun Revelin

Sinoć je u Culture Clubu Revelin nastupio Martin Solveig i oduševio sve prisutne. Kratki izvještaj pročitajte u nastavku.

Naslovna foto

revelin2012

Francuski hit mejker Martin Solveig nastupio je sinoć u prepunom Culture Clubu Revelin i pokazao zbog čega ga s pravom smatraju jednim od najtraženijih DJ-a na planeti. Tvorac planetarnih hitova "Hello" i "Jelousy", Madonnin producent i DJ na aktualnoj svjetskoj turneji u dvosatnom je setu držao tenzije od prve do zadnje sekunde.

{youtube}CQoi5unXq-0{/youtube}

Nakon odličnih gostovanja Fatboy Slima, Jamesa Zabiele i Kurda Mavericka još jedno veliko ime plesne elektronske scene privuklo je u Revelin velik broj domaće i strane publike. Pritom je primjećen veliki broj mladih ljudi iz inozemstva koji su Dubrovnik odabrali kao mjesto dobre zabave. Susreli smo posjetitelje iz Velike Britanije, Njemačke, Italije, SAD-a, Francuske, Nizozemske i brojnih drugih zemalja. Atmosferu vizualno možete provjeriti u našoj galeriji iz Revelina.

Sljedeći tjedan, u petak, 12. srpnja Culture Club Revelin nastavlja s vrućim gostovanjima, U Dubrovnik dolazi nizozemski house majstor Funkerman.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk