Skip to main content
  • 9.10.2023.

Nakon 150 večeri i 50 gostovanja, Fred Lenix je zatvorio sezonu Revelina

Najbolji veliki klub prema nagradi Ambasador te 20. klub na svijetu prema čitateljima DJ Maga zaključio je dosad najbogatiju ljetnu sezonu

Piše: 


Sredinom svibnja, Culture Club Revelin je ugostio prvog ovosezonskog gosta za DJ pultom. Tijekom narednih mjeseci klub je odradio nešto više od 150 večeri kroz kojih je ugostio više od 50 DJ-eva.

Traženi internacionalni DJ-evi su u vrhuncu sezone gostovali i po tri puta tjedno, a kvalitetnog programa u popularnom dubrovačkom klubu nije nedostajalo sve do kraja sezone 6. i 7. listopada.

Za posljednje gostovanje sezone te stavljanje ”točke na i” dosad najbogatijem programu popularnog dubrovačkog kluba zadužen je bio Fred Lenix. Brazilski DJ s turskom adresom krajem lipnja debitirao je u Revelinu koji ga jeoduševio te je istaknuo kako mu je taj nastup bio za povijest, a ususret novom dolasku u Dubrovnik nije krio svoje uzbuđenje na društvenim mrežama.

Zagrijavanje za posljednjeg gosta sezone, odradio je DJ Speed, a brazilskog DJ-a s turskom adresom dočekao je dobrano popunjen podij za pretposljednji ples ljetne sezone u Dubrovniku. Bez prevelike pompe, Fred Lenix je preuzeo pult 90-ak minuta iza ponoći, nastavljajući se započeto tech-house putovanje dugogodišnjeg dubrovačkog rezidenta.

Tijekom nešto više od svoja dva sata seta, brazilski DJ iz tech-housea, zaplovio je prema nešto više progresivnijim ritmovima, da bi se naposljetku smjestio u melodični house i techno s kojima je vješto plovio kroz večer.

Tvorac hit trake “Dreamcatcher” kroz svoj set osim vlastitih produkcija objavljenih ove godine, zasvirao je i brojne ID-jeva, kao i nekolicinu vrućih traka s ARTBAT-ove etikete Upperground za koju je i sami Fred Lenix izdao nekoliko traka.

Večer poslije, za posljednji ples sezone pobrinuli su se rezidenti dubrovačkog kluba – Alex G, Bozzo, Dancelectric, El Maar i Kosta Radman koji su pet mjeseci pratili partijanere Culture Cluba Revelina iz večeri u večer.

Ljetna sezona u dubrovačkom klubu je službeno zaključena, a ususret samom vikendu zatvaranja glavni booking menadžer kluba Filip Sulić poznatiji kao Dancelectric je otkrio nekoliko detalja za sljedeću sezonu: “Istaknuo bih i činjenicu da je 99% izvođača u roku od 24 sata zatražilo preko svog managementa da im se potvrdi datum 2024. u Revelinu” te dodao da program za sljedeće ljeto oko 30% izrađen te bi do kraja studenog trebali imati kompletan lineup.

 

sonus 2
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.