Skip to main content
  • 9.10.2023.

Rezime vikenda: Dok neki zatvaraju ljetnu sezonu, diljem regije kreće jesenska sezona

S početkom listopada kreće i klupska jesenska sezona. Gdje i kako se ovog vikenda partijalo u Hrvatskoj i regiji donosimo u nastavku

Piše: 


Zagreb i Beograd su ponudili pregršt elektroničkih programa ovog vikenda, a fokus u hrvatskoj metropoli je bio na gostovanjima u Boogaloou i Petom Kupeu.

Future Scope je ovog vikenda doveo tri gosta u zagrebački “hram sreće” te su se tako za pultom našli prekaljeni internacionalni DJ-evi – Mihai Popoviciu, Matt Sassari i Stacey Pullen uz koje je svirala plejada domaćih snaga – Bronski B2B Herya, Neroa i DJ Jock B2B Shipe

https://www.instagram.com/p/CyFL7F7oRaA/

Peti Kupe je sezonu otvorio već u rujnu, a prvog pravog vikenda u listopadu se plesalo na Sequences večeri uz gosta Massimiliana Pagliara teAntonia Zuzu i Pytzeka.

https://www.instagram.com/p/CyG-IjBMf83/?hl=hr

U moru otvaranja jesenskih sezona, dubrovački Culture Club Revelin je nakon 150 večeri i više od 50 gostovanja zaključio svoju ljetnu sezonu. Vikend zatvaranja predvodio je Fred Lenix, a nastupili su i dubrovački rezidenti Alex G, Bozzo, DJ Speed, Dancelectric, El Maar i Kosta Radman.

https://www.instagram.com/p/CyGXGVFM7r2/

Nakon ljetne pauze, svoju drugu sezonu započeo je i beogradski KULT. Petak je bio namjenjen za obitelj i prijatelje za pultom – Kid Kimi, Marko Milosavljević, Nemax i Nikola Vemić dok je dan poslije zabilježeno prvo gostovanje sezone, iz Italije u Beograd je stigao Ivory kojeg su pratili Goran Starčević, Deaf in Mini i Nexie.

https://www.instagram.com/p/CyI7JzOsM_5/

Beogradski Drugstore radi po svom ustaljenom modusu, a ovog petka zajedno s Terminal festivalom su ugostili duo HVOB (Her Voice Over Boys) u sklopu njihove velike koncertne turneje širom planete. Uz bečki duo, nastupili su i Ali Guney te Stellarcompanion.

https://www.instagram.com/p/CyFGhmZITvX/

Nagrađivani novosadski Club Tunnel je za ovog tjedna pripremio “Opening weekend” svoje šest klupske sezone. U petak za pultom je gostovao Petar Dundov koji je nastupio uz Migazza, dok u subotu cjelonoćni “All Night Wrong” B2B odradili DJ Brka i Runny.

https://www.instagram.com/p/CyGr-yNszGl/

https://www.instagram.com/p/CyJbKAcsIXb/

 

sonus 2
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju