Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Noć britanskog housea u Revelinu uz duo Solardo

Poznati po igranju sa žanrovima u svojoj produkciji i obradama najvećih house himni, svirali su u Revelinu do ranih jutarnjih sati

Piše: 

Prije britanskog dua za pultom je bio rezident Revelina, DJ Speed. On je zagrijavao publiku tech-house setom i također demonstrirao vještinu igranja sa žanrovima kad je pri kraju svog seta pustio Fred Againov hit ,, Marea (we’ve lost dancing)“ i obradu klasika ,,Brighter Days“ od Cajmere & Dajae.

U 1:30 ujutro pult preuzimaju glavni akteri večeri i odmah izazivaju skandiranje od publike među kojima je najviše bilo Britanaca i Australaca. Solardo je u svoj set u uključio obrade klasika poput Breachov ,,Jack“, Coronin ,,The Rhythm of The Night“ i ,,Move Your Body“ Marshalla Jeffersona. Uz house klasike bilo je i tech-housea s latinskim ritmovima i aktualne pjesme koje su neizostavni dio ljetnog partya poput Skrillexovog hita ,,Fine Day Anthem“.

Solardo je pun klub zabavljao do zore i tako su označili kraj srpnja za Culture Club Revelin. Srpanj je otvorio Diplo nakon kojeg su se među ostalima na lineupu našli Gorgon City, Argy, Vintage Culture, DJ Diesel i Artbat.

Ono što dolazi u kolovozu je srce sezone i nastavak gostovanja od kojih znamo da dolaze Fedde Le Grand, John Summit i Mark Knight, a sve to započinje s Kurd Maverickom u petak!
_____
Naš izvjestitelj u Revelinu je snimio zanimljiv video materijal kojeg možete pogledati na Instagramu
 

sonus 1
U režiji Shahbano Farid, najnoviji film Resident Advisora nudi uvid u DIY korijene kulture noćnog života u Pakistanu.
john digweed 1
U režiji Shahbano Farid, najnoviji film Resident Advisora nudi uvid u DIY korijene kulture noćnog života u Pakistanu.
john digweed 2