Skip to main content
  • 2.08.2023.

8 traka koje su obilježile Love International 2023. u Tisnom

Festivalska sezona u Tisnom je uhvatila maha

Piše: 

Partijaneri se iz godine u godinu u velikom broju vraćaju u Tisno. Jedan poseban festival u njihovim kalendarima je Love International, gdje se okupe za tjedan dana sunca, mora i plesa. Iako brojni posjetitelji na festival dođu sami, Love International je prepun ponovnih susreta s poznanicima na plesnom podiju koje ćete samo moći uhvatiti u The Garden Resortu.


Foto @khromacollective

Ovogodišnje izdanje Love Internationala je donio niz promjena u odnosu na prethodna izdanja. Poseban naglasak je bio na unapređivanju produkcije. Beach Stage je dobio novu strukturu i rasvjetu, Olive Groove je često znao biti prevrućim za ples, ali ove godine je dobio novi zaobljeni krov u stilu staklenika kao i novu rasvjetu.

Jedna promjena koja je možda izazvala najviše reakcija i komentara je uklanjanje disko kugle i postojeće rasvjete u Barbarelli. Umjesto disko kugle, postavljeni su novi laseri koji su podigli razinu audio-vizualnog showa, no za brojne partijanere disko kugla je bila nešto što ih je pratilo godinama i dočekivalo u klubu iznova.

Osim promjena u produkcijskim elementima, Love International ove godine je bio raznovrsniji nego ikad. Sva raskoš elektroničke glazbe od snažnog tranceom inspiriranog techna preko elektroničkih pop edita, do drum ‘n’ bass i eksperimentalnih ritmova se moglo čuti sredinom srpnja u Tisnom.

Kroz brojne setove, partijaneri su se mogli upoznati sa raznim elektroničkim zvukovima, no ipak nekoliko traka je ostavilo utjecaja te ostalo u pamćenju jer su se našle u brojnim setovima. Stoga, ako si želite proširiti vašu ljetnu playlistu s daškomLove Internationala, dodajte ove trake!

Love International je već potvrdio i nove datume povratka u Hrvatsku. Sljedeće godine od 10. do 16. srpnja ponovno preuzima The Garden Resort u Tisnom.

{youtube}HttT_dVoKZk{/youtube}

{youtube}te3Kn79Z_ow{/youtube}

{youtube}ko8cJucsbBU{/youtube}

{youtube}Ti9XBN8hxqs{/youtube}

sea star desk
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk