Skip to main content
  • 7.03.2023.

NoGuestlist i ovog vikenda u Petom Kupeu počastio čarima dobrog zvuka

Drugo izdanje tematske klubske večeri ove subote okupio je vjerne plesače i obožavatelje dobre glazbe u prostoru zagrebačkog Petog Kupea

Piše: 

U subotu 4. ožujka NoGuestlist predstavio je svoje drugo izdanje i ni ovoga puta nije razočarao. Crvena svjetla obasjala su dancefloor koji se u rekordnom roku napunio sa plesačima koji već godinama posjećuju nezaboravljive BSH Events partye, ali i novim licima na kojima se vidjelo da im sigurno ovaj posjet neće biti zadnji.

Hudi i Sicillio započeli su večer sa minimal tech houseom kojeg su kombinirali s deep houseom, a to sve su zaokružili svojom energijom i interakcijom sa publikom, u pravom MYUZ stilu. U razgovoru s Hudijem, otkrili smo što misli o novom NoGuestlistu konceptu: “Za cijeli NoGuestlist koncept mogu reći da je pun pogodak!

Jako je lijepo kad se okupe lokalni artisti na jednom mjestu i prikažu se pred novom publikom. Zašto kažem novoj? Jer sam primijetio da su u zadnje vrijeme počele izlaziti generacije koje još nisu upoznate sa svima nama. Potreban je ovakav event za scenu da okuplja sve nas i da se svi zajedno upoznamo i rastemo. Imamo mogućnosti, treba razvijati scenu i surađivati zajedno. Sve u svemu, dobra “vožnja” je zagarantirana uz Sicilija i mene!”

Zatim smo imali priliku slušati već dobro poznatog Pablu Pandu koji je zaslužan za ovu predivnu večer, i uz njega Aldu Morru koji nas nikada, pa ni sada nije razočarao svojim odabirom glazbe. Uz neke klasike, počastili su nas i novim stvarima koje su sigurno završile na naše everyday playliste. Njihov nastup je razlog radi kojeg jedva čekamo opet doći i čuti energične house beatove Pabla Pande i prisustvovati zaraznoj energiji Alda Morre koja se i ovoga puta proširila cijelim Petim Kupeom.

Full Ferry je definitivno bio vrhunac ove večeri

Njegov rad pratimo već godinama jer smo ga imali priliku slušati na raznim poznatim eventima. U uvijek simpatičnom druženju s njim saznali smo kako se neizmjerno veseli opet puštati u društvu dobrih prijatelja. Zanimali smo se i za neke buduće planove u karijeri, otkrio nam je kako nam sprema release na Matrodinom labelu.

Ali o svemu ćemo biti na vrijeme obaviješteni. Njegov nastup natjerao je i one umorne da stanu na noge i plešu u ritmu fantastične glazbene selekcije. Zatvorio je ko’ Carola, uz svoju stvar Zatvaram ko’  Carola koje se nikada nećemo zasititi!

Šećer na kraju, Kali. Girl power i ove subote izdominirao na danceflooru, ali nismo iznenađeni. Kali u zadnje vrijeme često viđamo kao glavnog aktera u priči, s razlogom. Njena glazbena selekcija je jedna od najprogresivnijih na sceni i sigurni smo da je to tek početak za nju, ali i za našu scenu, uz takve artiste.

Mislili smo da će plesačima energija već biti istrošena, no kada je Kali preuzela pult uvjerili smo se u suprotno. U razgovoru nam je rekla kako najviše voli pokazati svoja nova muzička otkrića i eksperimentacije svojim bližnjima koji su isto ljubitelji kvalitetnog zvuka, ali da joj je bilo veliko zadovoljstvo predstaviti nove stvari široj i novoj publici.

Već smo saznali i njene planove i gdje ju dalje možemo doći slušati i podržati, ali to možete sve pratiti na njenom Instagram profilu gdje redovno najavljuje gdje nastupa.

Dio atmosfere s ovog partya pogledajte niže na našem Instagramu.

Drugo izdanje NoGuestlista obilježilo je ovaj vikend u Zagrebu i zasigurno ćemo još dugo pričati o njemu. Na trećem izdanju gostovat će Andrea Oliva 25. ožujka u The Bestu, a ulaznice možete potražiti na Entrio.hr.

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2