Skip to main content
  • 7.03.2023.

Umek i Xenia predvode nadolazeći Future Scope party

Future Scope priprema nezaboravni plesnu priču na dva plesna podija

Piše: 

Ovog petka 10. ožujka u zagrebački Boogaloo, Future Scope dovodi prekaljenog slovenskog DJ-a i producenta Umeka te brzorastuću ukrajinsku izvođačicu Xeniu.

Uz headlinere na main flooru “hrama sreće” nastupa i energični Gumja te domaći duo DJ Jock B2B Shipe. Drugi floor će biti osiguran za ljubitelje mekšeg zvuka kojeg će pripremiti Jomi Maja, Kali, Neroa i Pablo Panda.

Uvijek rado viđen gost hrvatske publike je slovenski Umek

S gotovo 30 godina rada iza sebe, Umek i dalje vrvi nevjerojatnom strašću te publici s entuzijazmom servira nezaboravne setove. Osim što je prepoznatljiv po svojoj visini, poznat je po svom energičnom technu te etiketi 1605. Kad ne objavljuje glazbu pod svojim umjetničkim imenom Umek, njegova produkcijska umijeća možemo uhvatiti na jednom od njegovih brojnih pseudonima – ovisno o zvuku kojeg želi izbaciti. Uz sve svoje produkcijske i DJ zadatke, pokretač je i glazbenog tech startupa Viberate.

Ulaznice su dostupne u sustavu Entrio te na svim Entrio prodajnim mjestima.

FB EVENT: Future Scope w. UMEK & XENIA [10.03.2023]

Xenia je nova mlada ukrajinska snaga koja na scenu stupa 2016., iako se odlučila baviti glazbom koju godinu ranije kada je upisala fakultet u Kijevu. Svojom vrsnom tehnikom i glazbenim odabirima osvaja publike i penje se ka vrhu scene. Za vrijeme pandemije, odlučuje se na pokretanje vlastite etikete Numen kojeg gradi u vrsni techno brend na kojem se mogu pronaći izdanja nadolazećih izvođača, ali i onih već etabliranih.

Gumja je poznat po svom hardgroove technu koji gotovo svaku osobu izuje iz cipela. Stoji iza ECO Festivala, ali i Techsturbationa koji pokriva tvrđi techno. Na sceni djeluje već 22 godine, a u techno vode je zaplivao 2001. godine. Postavu main floora zaključuju rezidenti DJ Jock i Shipe u B2B kombinaciji bez koje Future Scope partyji bi bili nezamislivi.

Na drugom flooru, partijaneri plešu uz Jomi Maju koja stiže iz Banja Luke sa svojim mračnim, energičnim i sexy zvukom. Kali je mlada hrvatska DJ-ica koja je svoju karijeru započela 2016. Ubrzo se probila kroz scenu i kroz godine odradila brojne nastupe u renomiranim hrvatskim klubovima te festivalima. Neroa je hrvatsko-njemački DJ poznat o svom house i techno zvuku iz undergrounda. Čovjek iz BSH eventsa, organizator partyja diljem Hrvatske, ali od nedavno i regije – Pablo Panda stiže sa svojim zaraznim house zvukom.


___

Dijelimo 2×1 ulaznicuU FB objavi za ovaj party, (u komentaru) tegiraj osobu s kojom plešeš na flooru Boogalooa 10.03. i napiši svoju omiljenu traku Umeka. Metodom slučajnog odabira dobitnike koji su igrali po pravilima objavljujemo u četvrtak. Sretno!

sonus 2
dobar house mobile
Vezani članci
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju