Skip to main content
  • 1.03.2016.

Paul Van Dyk pao s bine i završio u bolnici. Armin otkazao vinly only set (video)

Prošle subote 27. veljače, A State of Trance proslavio je 15. rođendan velikim partijem u nizozemskom Utrechtu gdje su zabilježeni pomalo neobični događaji.

Piše: 

Naslovna foto

Paul Van Dyk


Nešto se neobično događa na trance sceni i već dobro posrnuloj EDM sceni. Nedavno su Dimitri Vegas i Like Mike svirali na vinylima u pokušaju dokazivanja znanja oštrim kritičarima, ali to je bilo sve samo ne set na vinylima. Sad je nešto slično planirao i Armin Van Buuren, koji je zbog više sile otkazao "vinyl only set". U publici je viđena i Hrvatska zastava.

Naime, nakon svog nastupa Paul Van Dyk se popeo na pult kojim je planirao prošetati i pozdraviti publiku, ali pritom nije vidio rupu sa lijeve strane u koju je pao i ozljedio se, te je prevezen u bolnicu.
{youtube}1gulOYf5W7g{/youtube}

To je šokiralo sve fanove, ali i DJ-e. Zbog ovoga kobnog pada je Armin otkazao svoj vinyl only set, a poruke podrške Paulu su poslali i kolege Tiesto, Paul Oakenfold, Ferry Corsten i DJ Pierre. Dash Berlin je doznao kako će Van Dyk kroz koji dan izaći iz bolnice i da je prošao bez većih ozljeda.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2