Baner

Paul Van Dyk pao s bine i završio u bolnici. Armin otkazao vinly only set (video)

Utorak, 01 Ožujak 2016

Prošle subote 27. veljače, A State of Trance proslavio je 15. rođendan velikim partijem u nizozemskom Utrechtu gdje su zabilježeni pomalo neobični događaji.


Nešto se neobično događa na trance sceni i već dobro posrnuloj EDM sceni. Nedavno su Dimitri Vegas i Like Mike svirali na vinylima u pokušaju dokazivanja znanja oštrim kritičarima, ali to je bilo sve samo ne set na vinylima. Sad je nešto slično planirao i Armin Van Buuren, koji je zbog više sile otkazao "vinyl only set". U publici je viđena i Hrvatska zastava.Naime, nakon svog nastupa Paul Van Dyk se popeo na pult kojim je planirao prošetati i pozdraviti publiku, ali pritom nije vidio rupu sa lijeve strane u koju je pao i ozljedio se, te je prevezen u bolnicu.


To je šokiralo sve fanove, ali i DJ-e. Zbog ovoga kobnog pada je Armin otkazao svoj vinyl only set, a poruke podrške Paulu su poslali i kolege Tiesto, Paul Oakenfold, Ferry Corsten i DJ Pierre. Dash Berlin je doznao kako će Van Dyk kroz koji dan izaći iz bolnice i da je prošao bez većih ozljeda.

Paul Van Dyk pao s bine i završio u bolnici. Armin otkazao vinly only set (video)