Skip to main content
  • 19.02.2023.

Paul Van Dyk u Boogaloou još jednom opravdao titulu najveće trance ikone

Trance legenda, Paul Van Dyk, u sklopu promocije svog novog albuma „Off the Record“ nedavno je  nastupio u zagrebačkom „hramu sreće“

Piše: 

Fenomenalan warm up set, za jednog od najpoznatijih trance DJ-a, odradio je domaćoj publici dobro poznati DJ Damien.

Nakon izvrsnog Damiena, koji je već nastupao kao support trance ikoni, oko 1 je za Dj pult stigao Paul Van Dyk i izazvao apsolutnu euforiju.

Da se Van Dyk i domaća publika vole nije tajna – on je sam izjavio kako je zagrebačka publika jedna od najiskrenijih, i ta se posebna energija osjećala od prve sekunde njegovog nastupa. Trance velikan je svoj set počeo laganim zagrijavanjem, a kad je „ubacio u višu“, već uzavrela atmosfera je eskalirala.

Puštao je nove trake, remikseve i obrade legendarnih starih, a raspoložena publika je svaku etapu ove lude trance vožnje dočekala s apsolutnim oduševljenjem. Odveo nas je u neku drugu dimenziju u kojoj vladaju harmonija, euforija, sreća i ljubav – prema sebi, drugima i u svim oblicima. Svi prisutni su bili u stanju transa, plesali smo svi zajedno na velikom PLUR oblaku.

Nakon dvosatne dominacije, Van Dyk je uz ovacije svoje mjesto za Dj pultom prepustio našem veteranu – fenomenalnom Go Cut-u. Legendarni rezident neprežaljenog Astralisa bio je najbolji mogući izbor za preuzeti „kormilo“ nakon Van Dyka.

Vozio nas je puna dva sata i zatvorio spektakl na glavnom flooru svojim odličnim setom. Osim velikana na main flooru, na malom su cijelu noć peglale jake snage domaće scene – Looka, Katarina G & Leclerc, i Zhajo.

Očekivali smo čarobnu noć, dobili smo puno više od toga. Tko nije bio, nema pojma što je propustio, Van Dykovu magiju je teško opisati riječima. Baterije napunjene, glave resetirane.

PVD <3 thank you, it was hell of a ride.

#PLUR

*Pogledajte niže na Instagramu nekoliko video klipova sa ove večeri koje je snimila naša suradnica

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2