Skip to main content

Prijave za glazbeno edukacijske radionice -Let’s Talk About Music- do 23.02.

Cilj radionice je motiviranje i uključivanje mlađe generacije u razvoj glazbene scene kroz direktan kontakt s organizatorima i mentorima iz struke

Piše: 

U ciklusu modularnih predavanja, polaznici stječu osnovna znanja organizacije glazbenog događaja od same ideje do realizacije (kako se ugovara i ugošćuje glazbenik/ica, vodi komunikacija s partnerima i suradnicima, priprema i vodi budžet, zadovoljavaju tražene tehničke specifikacije, komunicira s publikom putem dostupnih marketinških kanala, brendira organizacija korištenjem jedinstvenih vizuala).


Foto Marin Jurčić

Sama radionica podijeljena je u dva dijela: narativni i praktični dio. Narativni dio sastoji se od pet modularnih predavanja:

Organizacija glazbenog događaja – od izrade troškovnika do uspješnog eventa
voditelj: Filip Pacak (voditelj tehnike Kluba Močvara i neovisni organizator Subsonic Events, Zagreb)

Marketing i odnosi s javnoćšu – komunikacija s publikom i partnerima putem medijskih kanala
voditeljica: Jelena Androić (direktorica Liburnia Film Festival, Rijeka)

Vizualni identitet – uloga vizualne komunikacije u odnosu s publikom 
voditelj: Antonio Karača (studio Radnja, Zagreb)

Tehnička produkcija – od čitanja ridera do tehničke realizacije zvuka i rasvjete
voditelj: Miran Milić (Studio Palach i voditelj tehnike u klubu The Beertija, Rijeka)

Paralelno s predavanjima održava se i praktični rad koji će biti omogućen na redovnim programima organizacije (različiti koncerti, Impulse Festival i slična događanja). Ovogodišnji bonus u odnosu na prethodna izdanja, predstavlja novi, 5. modul – “Q&A polaznika s glazbenicima i organizacijom” u kojemu će se polaznici iz prve ruke upoznati s perspektivom i iskustvima samih članova organizacije i glazbenih gostiju; indie rock bend The Black Room.

Na radionicu se mogu prijaviti osobe od 18 do 25 godina starosti

Kako se svi moduli održavaju u Rijeci, u intezivnom razdoblju od ožujka do svibnja, molimo sve zainteresirane da čim bolje planiraju svoje obaveze i odvoje vrijeme za dolazak na radionicu. Podsjećamo, radionica je besplatna, ali i ograničena na 10 (deset) polaznika/ica.

Prijave se zaprimaju isključivo putem ovog linka, do 23.02.2023., a rezultate nove generacije polaznika organizator objavljuje 27.02.2023.

Peto izdanje radionice Let’s Talk About Music organizira Distune promotion, a sufinancirano je sredstvima Zaklade Kultura nova.

hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2