Skip to main content
  • 5.02.2024.

Rezime vikenda: AWEN, DVS1, Héctor Oaks, Jansons, Vladimir Ivković…

Veljača prevrtljača je stigla, a kako bi promjenjivo vrijeme izgurali u dobrom raspoloženju, elektronički programi i klupske večeri diljem Hrvatske i regije su se pobrinuli za partijanere.

Piše: 

Naslovna foto

Dino Ninković

Zagrebački Peti Kupe je imao još jedan udaran elektronički vikend. U petak su gostovali cijenjeni svjetski velikani DVS1 i Vladimir Ivković uz koje su svirali još Insolate i Pepi Jogarde, dok je u subotu za program bio zadužen Dobar House koji je osim svojih rezidenata doveo Jansonsa.

Powercore se vratio u zagrebački Depo klub s novim udarnim partyjem na kojem su svirali Mla:den, Teo Harouda, Gabros, Phyter i Mibian.

U splitskom klubu Otium, subotu je obilježio rezident Miro s “all nighterom”.

U najboljem malom klubu prema nagradi Ambasador, dubrovačkoj Dubini u subotu su gostovali kultni elektro-pop duo Denis&Denis.

U beogradskom Hangaru, na novom Hear It. Feel It. Move It. partyju gostovao je Héctor Oaks koji je odvrtio extended set.

Najbolji regionalni klub prema Ambasadoru, beogradski Kult nastavio je s dovođenjem zanimljivih gostovanja, proteklog vikenda je nastupila AWEN.

Underground d.o.o se uputio na gostovanje u Beograd, nastupili su u Drugstoreu, gdje su udružili snage s TnT pokretom. Uz rezidente kolektiva, glavni gost je bio DICA u live izdanju.

Serijal partyja, Alterego je u subotu preuzeo sarajevski Trezor s postavom – Asarri, Deeda i Panoptcion.

sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2