Skip to main content
  • 4.03.2024.

Rezime vikenda: Commissar Lag, Hot Since 82, Jay Lumen, Mahony…

Iza nas je prvi rasplesani vikend ožujka, a atmosferu s plesnih podija u Hrvatskoj i regiji provjerite u nastavku.

Piše: 

Naslovna foto

@denine.production

U zagrebačkom Petom Kupeu, NoGuestlist je pripremio četvrti ples sezone pod crvenim svijetlima na kojem je gostovao Mahony, a domaćini su bili Mene, Pablo Panda, Aldo Morro i Looka.

Vikend u Depo klubu je otvorila ekipa Alterega koja je na gostovanje u Zagreb stigla u sastavu Asarri, Deeda, Muhi i Teychee.

Nakon Alterega, Powercore je preuzeo Depo klub te doveo Celeva za pult uz kojeg su još tvrde ritmove servirali Phyter, Mibian, Noizephaser, Pavle Phial i Mla:den.

Šibenski Azimut je ugostio Dark Nights by Dark Knights kolektiv u sastavu Jacob Bergson Taut, Gianluca Pellerito i No!Mozzart.

U primoštenskoj Aurori, otvorena je nova Roots sezona uz gostovanje Jay Lumena. Uz prekaljenog mađarskog techno DJ-a i producenta, kultni dalmatinski klub su još peglali DJ Jock, Toni Juranović i Antonio Jukić.

U splitskoj Kocki gostovao je britanski DJ i producent BLUETOOF koji je odradio “mini” turu Hrvatskom, jer je još nastupio ovaj vikend i u Zagrebu.

U novosadskom Tunnelu, Commissar Lag je zajedno s Lukom Jukićem dirigirao pultom.

EXIT je u petak odveo dašak svoje Dance Arene u Niš gdje su doveli Hot Since 82-a, Andrew Mellera, Lannu i DJ Zareza.

Garden of Dreams i EXIT su udružili snage te za vikend pripremili Unity84 festival u čast 40 godina održavanja Olimpijskih igara u Sarajevu. Tijekom dana se plesalo na Bjelašnici, dok se navečer plesalo u Domu mladih uz Hot Since 82-a, Lee Burridgea, After Affair i Lannu.

sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2