Skip to main content
  • 19.02.2024.

Rezime vikenda: Future Scope, Exit Winter Groove, Lovefest Kop, Sarajevo Matinee…

Iako smo u sredini veljače, protekli vikend je donio pregršt događaja na otvorenom. Provjerite kako se plesalo u klubovima, ali i na vrhovima planina diljem Hrvatske i regije.

Piše: 

Naslovna foto

@exitfestival

U Hrvatsku se još jednom vratio Kevin Saunderson, koji je ovog puta preuzeo pult zagrebačkog Boogalooa na još jednom Future Scope tanzanju. Uz “The Elevatora” svirali su Felver i Mr. DJ Dario.

U zagrebačkom klubu Želježničar, TranCeparent je pripremio psihodelično putovanje u režiji Smoto Bandana, Nānō Undara, Kayro, Villain i Allegra.

U riječkom Nemo klubu, novo izdanje Makijata je predvodio prekaljeni Felver.

Energetica se još jednom vratila u riječku Crkvu, a ovog puta uz gostovanje F.O.R.M.-a u tradicionalnom live izdanju, a podršku su pružili DJ Ogi, Eneix i Senkic.

Ljubljanski K4 klub još jednom je bio domaćin Innocent Music večeri na koju je Aney F. pozvao Menea, Tom Buga i Elenu Mikac, Art Dealera i Tibea te Soniksa, Marru i Polyyja.

U beogradskom Drugstoreu, gostovao je Polar Inertia, a uz njega su nastupili još Impedance, Lollipop Janosz i whitegrilstudyplaylist.

U nagrađivanom novosadskom Tunnelu, u petak je gostovao Kirill Matveev, a uz njega su svirali Branko Vuković te Petar P. Dok u subotu je Inner Sense duo odradio “all nighter”.

EXIT se proteklog vikenda uputio na Kopaonik te su kroz četiri dana na šest lokacija pripremili 13 partyja.

Na Kopaoniku je bio i Lovefest s Lutonom i Šćepom te Phillie P-om i Nikolom Vemićem.

Luton i Šćepa su svoj boravak produžili na Kopaoniku te su zasvirali i kod Freedom Musica.

Sarajevo Matinee je na Sarajevo Street Food Market doveo Paula Ursina i OIEE-a.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk