Skip to main content

Silicone Soul @ Boulevard, Sarajevo – 16.03.

Najbolji party u Boulevardu dosad! Najbolji party u Boulevardu dosad, definitivno!

Piše: 

Naslovna foto

Silicone Soul


Ovu izjavu sam pokupio s CV foruma jer jednostavno nisam imao riječi kojima bih započeo ovu recenziju. Upravo je takav i bio, najbolji cjelokupni dojam dosad. Agencija Huges na čelu sa Arijem je profesionalno odradila posao. Cijela organizacija je bila na nivou, a nekih skoro tisuću posjetitelja dobrim raspoloženjem, trudom i plesom bili su kao jagoda na vrhu “Silicone Soul torte”. Obzirom da su Craig i Graeme u Sarajevo došli još u četvrtak bilo je dovoljno vremena da prije partija odrade i službenu konferenciju za medije koja je bila najavljena u 18.30 sati u Boulevardu. Jedina mala zamjerka je što press centar nije bio pripremljen na vrijeme nego tek kad su dečki došli. Kasnije je Ari objasnio da je bilo nekih problema sa povratnom kartom gostiju gdje su izgubili malo vremena, ništa strašno.

Traženje prave note
Ekipa koja me je ugostila te večeri (noći i sljedećeg jutra) na party je “upala” točno u ponoć, negdje pred kraj seta Srleonea koji je pripremio odličan uvodni nastup za Silikonce. Što se tiče scene, cjelokupni dojam popravio je odličan potez menadžmenta eventa koji je DJ pult, za razliku od dosadašnjih partija, spustio skroz na dance floor tako da su Silikonci bili skoro ni metar od prvih redova. U neka doba padne mi na pamet, da su ostali gore “u oblacima”, ne bi ih nitko ni vidio onako male (pogotovo onog malog plavog). Svaka čast!

Nastup su započeli negdje oko pola sata iza ponoći. Graeme (mali plavi) je bio prvi i, prema mnogima,“upeglao” prvih sat i po. Valjda je tražio pravu notu što je nekima išlo i na živce. Sreća nije dugo trajalo. Odličan izbor stvari no mogle su biti i bolje posložene. Nekako previše organski, što uopće nisam očekivao na samom početku.

Kao na nekom koncertu
Promatrajući rad svog kompanjona i kretanje publike Craig (čupavi) je našao pravu kombinaciju za odličan provod što je i pokazao u naredna dva-tri sata. Mnogo plesnija i zanimljivija glazba nego na samom početku što je atmosferu u Boulevardu dovelo do usijanja. Vrištanje, ples, ruke u zraku. Podsjetilo me na stare dane u Domu mladih, Doboju, Primoštenu, Dubrovniku, Rovinju… Malo koketiranja s electrom i minimalom uz nezaobilaznu “ Right on” kada su se lagano počela gasiti svjetla što je ugođaj učinilo još boljim nego sa onim silnim svjetlima. Posljednjih sat-sat i pol je za mene bio najbolji dio partija. Ugasila su se sva svjetla, a samo je jedan jaki reflektor bio uperen u Silikonce. Bilo je kao na nekom koncertu. Sve ruke su bile u zraku čitav sat vremena, a njih dvojica su stvarno uživali. U jednom trenutku je sve izgledalo kao neki koncert. Super osjećaj, a prizor nezaboravan. Iako je najavljivan “4 hours set” momci su odradili skoro petosatni nastup, a vremena za Arijev završetak ove odlične večeri nije ni bilo jer su Silikonci probili radno vrijeme diskoteke tako da je nakon njihovog nastupa i party završen. Bilo je negdje 05.30 sati. Što se tiče cjelokupnog dojma za glazbu, dobro su “vozili”, na sebi svojstven način. Mnogi su ostali pozitivno iznenađeni jer su očekivali komercijalniju glazbu, koje je bilo zaista malo. Zvuk u Boulevardu uvijek može biti bolji, ocjena prolazna za ovaj put.

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2