Skip to main content

Sonar: Prvi dan

Prvi dan katalonskog elektronskog festivala (17. lipnja) imao je niz odličnih glazbenih nastupa.

Piše: 

Naslovna foto

Pete Tong

Red Bull Music Akademija na Sonaru imala je svoj plesni podij. Španjolski producent Noaipre impresirao je od samog početka live setom u kojem je miješao electro, hip-hop i dubstep. Meksički live glazbenik Teri Gender Bender nastavio se na ovaj odličan show uz još energičniji beat, dok je nastupe na Red Bull pozornici zatvorio Kool Clap mixajući francuske electro-house klasike.

Caribou su bez dvojbe bili najbolji ovdje uz mnogo euforičnih zvukova koji su se čuli tijekom live nastupa. Kanađanin Ango impresirao je svojim industrijskim dubstep setom koji se sjekao s garage-om, RnB-om i dark hip-hop-om.

Na glavnom stageu Sonar Village, mnogo zabave upriličio je Profesor Green s nešto kraćim ali slatkim ljetnim live setom. U pozadini su ga pratili pjevači i glazbenici. Dvosatni set Pete Tonga imao je nekoliko nenadmašivih momenata posebno kad je pustio neke house klasike. Ipak krunu na ovom stageu dali bi bendu Swiss Made to Play signings Round Table Knights koji su miješali swing, jazz i latino elemente.

Sve su manifestacije održane u dnevnim terminima. Recenziju drugog dana gdje su održani nastupi u noćnim terminima donosimo u narednim danima.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop