Skip to main content
  • The Chemical Brothers
  • 30.06.2010.

Aranžmani za The Chemical Brotherse 22.08. (Pag)

U suradnji s Extra Tours vodimo Vas na majstore big beat zvuka koji sviraju na stadionu Novalja (Pag), 22. kolovoza.

Piše: 

Naslovna foto

The Chemical Brothers


Početak novog desetljeća u Hrvatskoj svakako će obilježiti majstori nezaboravnih partyja – The Chemical Brothers, nastupom na stadionu Novalje (Pag), 22. kolovoza. Pioniri big beat zvuka, ljudi koji su imali najbrojniju publiku ikada na najvećem svjetskom festivalu – Glastonbury, dvojac čiji su imperativ od samog početka upravo nastupi uživo, dolaze konačno i u Hrvatsku. Iako je publika navikla da ih Tom i Ed uvijek iznenađuju i da je svaki njihov nastup bar za nijansu drukčiji od prethodnog, ovog puta obećali su da će iz rukava izvući nešto specijalno i pozvali publiku da se pripremi za najbolji njihov nastup do sada.

Poslije skoro dvadeset godina i šest albuma Chemical Brothers su jedno od najvažnijih imena svjetske dance scene, podjednako uspješni i traženi u Europi i u Sjedinjenim Državama. Ovo gostovanje napravljeno je u sklopu festivala Moon & Rocks a povodom promocije novog albuma "Further" koji je nedavno objavio britanski elektronski dvojac.

Moon & Rocks Festival je brend koji već dugo godina dovodi najkvalitetnije DJ-e svojim posjetiteljima. Ovom spektaklu uz The Chemical Brotherse pridružit će se i nekoliko warm-up DJ-eva te službeni vizualni maheri Adam Smith i Flat Nose George koji prate "kemikalce" na njihovoj turneji.

FIRST MINUTE PAKET ARANŽMAN
ULAZNICA + PRIJEVOZ =499,00 kn po osobi!

Cijena uključuje:

    * Prijevoz autobusom Zagreb – Novalja – Zagreb

    * Ulaznicu za PARTER

NAVEDENA CIJENA VRIJEDI ISKLJUČIVO ZA PRIJAVE DO 15.7.2010.

Infomail i prijave: info@extra-tours.hr
Infoline: 044644340
Infomob: 0959031898 / 0958750219

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk