Skip to main content
  • 4.06.2011.

Spektakularno otvorenje Umaginationa uz Tiesta

Izvrsnim nastupom Elementala na AMC Live Stage-u te potom prebacivanja cjelokupnog zabavnog programa na Umagination Main Stage – Becks Dance Arena s Patric La Funk-om i Tiestom započeo je dvodnevni festival Umagination 2011. U isčekivanju Tiesta, otprilike 9.000 posjetitelja plesalo je uz ritmove Patric La Funk-a koji je lagano podizao ritam dok nije Tiesto stao iza DJ pulta.

Piše: 

Naslovna foto

Umagination


Prema programu Tiesto je trebao nastupiti u jedan sat ujutro, ali zbog velike gužve kasnio je cca. pola sata. Bez obzira na kašnjenje Tiesto je svojim odabirom hitova, novih pjesama i kvalitetnih obrada u potpunosti opravdao svoj status jednog od najboljih DJ-eva ovog vremena. Uz to, predviđenih dva sata svirke DJ Tiesta produženo je za još sat vremena dulje što je publika ovacijama i rukama u zraku spremno dočekala.
{youtube}JbG07PXqVeA{/youtube}

Tokom dana u sklopu Adria MC-a održano je mnogo panel diskusija, seminara i kvalitetnih radionica koje su skoro sve bile u potpunosti popunjene. Prisustvovali smo panelu na temu "FM Radio: koji format stvarno pali?" gdje se diskusija o formatiranju radio stanica, načinu odabira glazbe, svrstavanja novih pjesama i novih izvođača u prime time te promocija istih odužila s prevdiđenih sat vremena na punih tri sata.

Fotogalerija Tiesto & Patrick La Funk – ATP Stadion Umag

Danas su se paneli, predavanja i radionice nastavili u punom jeku tokom cijelog dana u Hotelu Kempinski Adriatic i u sklopu ATP centra Stella Maris, dok će uvečer na Umagination-u Connect, Rev Run (RUN DMC), Eddie Thoneick i Erick Morillo privući brojne posjetitelje željne dobre Hip Hop i House glazbe.
{youtube}SeVkVTyeBJw{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk