Skip to main content
  • argonaut
  • 4.06.2011.

Conde Nast Traveller preporučuje The Garden u Petrčanima

The Garden Festival i Zadar po izboru vodećeg europskog on-line magazina za elektronsku glazbu Resident Advisor uvršten kao top festivalska destinacija u srpnju. Nakon što je prestižni engleski Daily Telegraph uvrstio The Garden Festival, upravo ususret turističkoj sezoni, u svoj izbor top ljetnih destinacija isto priznanje stiže od najutjecajnijeg europskog portala za elektronsku glazbu Resident Advisor.

Piše: 

Naslovna foto

Argonaut


RA vodeći je on-line magazin iz područja elektronske glazbe koji svoje urede ima u Londonu i Berlinu i ima preko 600.000 tisuća čitatelja mjesečno. Zanimljivo je kako je RA i svojevrsni stručni suradnik mega popularnog britanskog mjesečnika Conde Nast Traveller na način da ususret sezoni čitateljima CNTravellera predlaže top destinacije koje čitatelji moraju posjetiti. Po ovom najnovijem izboru odnosno preporuci, upravo pred sam početak turističke sezone, na ovu lista mjesta koje morate posjetiti ovog ljeta ulazi i grad Zadar i turističko mjesto Petrčane upravo zahvaljujući The Garden festivalu.

RESIDENT ADVISOR ističe da je THE GARDEN postao obavezna festivalska destinacija u Europi i da od 2006. godine mnogi festivali su nastali u jeku popularnosti Zadarskog festivala. RA poziva turiste da uživaju u suncu obojanoj muzičkoj pozadini i zabavama na brodu kojih ove godine ima čak četrnaest.

O međunarodnoj popularnosti zadarskog THE GARDEN festivala govori i činjenica kako su ulaznice za 'ploveće' zabave na brodu Argonaughty već rasprodane. Prema kupovini ulaznica i najavi dolazaka i putovanja potvrđeno je kako ove godine na THE GARDEN Festivale dolazi publika iz svih dijelova Europe, Sjeverne Amerike (SAD-a) te iz Južnoafričke Republike! Spomenimo kako je prethodnih godina, uz najveći broj dolazaka festivalskih gostiju iz Velike Britanije i zapadne Europe, zabilježen dolazak gostiju i iz daleke Australije i Južne Amerike.
{youtube}ZUnCbb-Ant0{/youtube}

Ovogodišnji, šesti po redu, THE GARDEN  Festival ovog se srpnja, točnije od 6. do 13. srpnja, pod motom 'Back to our roots' vraća svojim korjenima i kroz osam dana trajanja nudi pravu glazbenu poslasticu uz Jadransko more. Jedan od vodećih boutique festivala, što godinama unazad potvrđuju mišljenja i komentari domaćih i međunarodnih medija i ljudi iz glazbe, The Garden će i ove godine pretvorit nekad ribarsko, a danas turističko mjesto Petrčane nadomak Zadra i sam grad Zadar u mediteranski centar klupske glazbene scene uz dolazak izvođača i glazbenih gostiju iz cijelog svijeta.

Ulaznice za za hrvatsko i regionalno tržište prodaju se na www.eventim.hr

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2