Skip to main content
  • 6.03.2017.

Video report: Partiji koji su obilježili prvi vikend u ožujku

Prvi vikend mjeseca ožujka partijalo se u nekoliko naših gradova, a ipak najviše video snimki donosimo iz Zagreba.

Piše: 


PETAK
Ako krenemo rezimirati od petka, tada se zasigurno pitate kako je bilo na otvaranju novog zagrebačkog kluba Vaj Faj kojega je pokrenula ekipa G2. Klub se nalazi na Stenjevcu gdje je stajao nekadašnji Diogeneš.

Za pultom su svirali Fabijan Jakopetz, JayRoo i Iva K, a evo i kraćeg isječka s partija.

Petak su još obilježili i partiji u zagrebačkim klubovima Soundfactory (Factory Fridays), Depo (Tech D House), Das Haus (Micro), The Garden Brewery (Adriatic Coasting), Swankey Monkey Garden (Groove Factory), splitskoj Kocki (Gartzsound).

SUBOTA
Krenulo je sve uz live stream hrvatske inačice "Boiler Rooma" tj. Kotlovnice u KSET-u. Za pultom su bili SZCH i Felver.

Depo je partijao uz Ladies Night kojeg su predvodile slovenska gošća Trick-C, te naše Katarina O`Halloran i Teychee. Pogledajte najbolje trenutke koje je za vas pripremila Katarina.
{youtube}zn1UCGSh6ms{/youtube}

U Katranu je bila velika gužva i zbog B-day partya Tom Buga u Podmornici. Line up su upotpunili E-Base i Roth Segen. (naslovna fotka).

Škotski techno DJ Harvey McKay svirao je u sklopu F.Scope serijala (Boogaloo), a uz njega su nastupili Cet, Shi Pe i Matya.

Subota je svakako bila interesantna i na podijima Mastersa uz Sindikat, The Garden Brewerya s Kozmonautom, Medike uz Warrior Charge sound system; splitski Kameleon je čagao s e! nights pres. Samo moderno, Epic Osijek uz Vubass- ovog Shurikena, dok je riječka Crkva imala Alkemiju s Life4Funk.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2