Skip to main content
  • 14.12.2022.

Audio Pro Artist poklanja PreSonus Eris HD10BT bluetooth slušalice

Bluetooth bežične slušalice Eris HD 10 najmlađi su član obitelji PreSonus Eris i donose najviše tehnoloških inovacija

Piše: 

Audio Pro Artist d.o.o. – Profesionalna studijska, razglasna i rasvjetna oprema, te glazbeni instrumenti po najnižim cijenama

Izrađene su na temelju dizajna PreSonusovih studijskih slušalica HD9. Odlikuje ih robusna konstrukcija i besprijekorna udobnost tijekom nošenja, dok su za studijsku kvalitetu reprodukcije zaduženi novi drajveri od 40mm.

Najveći korak dalje je funkcija aktivni "noise-cancelation" koji prugušuje vanjsku buku za sjajnih 18dB. Bluetooth 5.0 veza i Li-Ion baterije omogućuju rad i do 16 sati, a intuitivne upravljačke kontrole nalaze se na samim slušalicama. Ponesite svoj studio svuda sa sobom!

Tvrtka AUDIO PRO ARTIST d.o.o. osnovana je u listopadu 2004. godine sa sjedištem u Višnjevcu kod Osijeka, a od studenog 2007. godine otvoren je novi prostor i u Zagrebu (Karlovačka cesta 24A – kod Arena Centra). Široka ponuda glazbenih instrumenata te profesionalna audio i rasvjetna oprema namijenjena svim uzrastima, od početnika preko renomiranih glazbenika vrlo je brzo našla svoj put do krajnjeg korisnika na obostrano zadovoljstvo.

Od samih početaka AUDIO PRO ARTIST d.o.o. je prepoznat kao glazbeni centar s ljubaznim i stručnim osobljem, brzom i kvalitetnom uslugom, a za Hrvatske prilike gotovo nevjerojatnom ponudom proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača. AUDIO PRO ARTIST d.o.o. ne želi Vam samo prodavati, nego skupa s Vama živjeti i uživati u čarobnom svijetu glazbe i svega onoga što ju okružuje. Svi njihovi djelatnici su i sami glazbenici s bogatim iskustvom na svim područjima i rado će Vam pružiti sve informacije.

Kako do nagrade?

Posjetite naš Instagram i odigrajte prema zadanim pravilima

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2