Skip to main content

DJ Ogi govori o povratku kultne klupske večeri Direct Drive (The Best 17.12.)

U subotu 17. prosinca imate priliku za putovanje u zlatno doba elektronike na koje vas vodi stara garda DJ-eva kako bi prenijeli duh elektroničke glazbe i zajedništva kakvo je nekad bilo

Piše: 

U The Bestu na Direct Driveu vas očekuju: DJ Keops, DJ Mary, CET, DJ Ogi, Hadji, Fabian Jakopetz, Katarina O' Halloran, Branos, Looka, Otto i specijalni gost iznenađenja.

Najavljen je glazbeno-scenski spektakl uz bogatu produkciju, rasvjetu i vrhunsko ozvučenje, a osim ''stare garde'' DJ-eva, svoj talent će pokazati i novija imena techno scene. Ovdje možete vidjeti kolekciju flyera Direct Drivea od 2000. pa nadalje.

,,Drago mi je da se ponovo pokrenuo jedan od kvalitetnijih hrvatskih party programa i vjerujem da će biti odlična zabava uz nova, ali i stara imena naše techno DJ scene!'' kaže DJ Ogi, a DJ Keops poručuje da za ovaj nastup u The Bestu sprema novu glazbu i pokoji stari hit.

Još uvijek imate vremena za kupnju ulaznica preko sustava Eventim, a ukoliko zakasnite, ulaznice ćete moći nabaviti i na ulazu kluba.

john digweed 1
Vezani članci
Defected nastavlja s iznenađenjima povodom svog 25. rođendana.
john digweed 1
Defected nastavlja s iznenađenjima povodom svog 25. rođendana.
brejcha 2