Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner
halloween

Besplatno na Electric Halloween

Ponedjeljak, 29 Listopad 2012

Dok u trgovinama lagano ponestaje kostima za Halloween ili noć vještica koji će uz veliki party okupirati i grad Split, predlažemo da pustite mašti na volju i tu večer slobodno budete netko drugi.

U dvorani KK Split na Gripama, 31. listopada odigrat će se jedan od najstrašnijih elektronskih Halloween partija na kojem će vas glazbeno strašiti i utjerati vam strah u kosti headlineri Oxia i Marko Nastić, te domaća imena Edy C iz Šibenika, Silvio Hrabar iz Trogira, Marcellus iz Kaštela te domaćin projekta Pero FullHouse. Svakako ne oklijevajte, poželjno je doći ranije jer jedan od headlinera Marko Nastić nastupa već od 23.30h. Također je poželjno da se maskirate, jer najbolje maskirani će biti dodatno nagrađen. Nagradu će osvojiti i najbolji video s pratija kojeg upladate na Facebook event.After party Electric Halloweena organiziran je u Jungli gdje nastupaju Okac & Jock i Galinac Galinac. Očekuje vas i neon party, dekorirana dvorana u jedan čaroban svijet boja i zvukova, šišmiši, atraktivne vještice, maskirano osoblje te flourescentne boje i štapići za sve koji požele svjetliti u ovoj mračnoj noći.

Dok organizatori revno rezbare bundeve i uređuju prostor kako bi vas dostojno preplašili i učinili ovu noć nezaboravnom za sve posjetitelje, mi smo vas također odlučili počastiti besplatnim upadom i staviti na popis 2x2 osobe ukoliko u komentaru na članak napišete u što ili koga ćete se maskirati ukoliko osvojite besplatan upad? Likeovi vam idu u prilog, sretne dobitnike objavljujemo u srijedu do 12h.

Konačna satnica:

21.00 start – Marcellus (Kaštela)
22.00 Edy C  (Šibenik)
23.30 Marko Nastić (Beograd)
01.30 OXIA (Grenoble)
04.00 Silvio Hrabar (Trogir)
05.00 Pero FullHouse- domaćin
06.00 Kraj

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 70 kn možete nabaviti na slijedećim lokacijama:
SPLIT: Cd shop Dancing Bear (Dioklecijanova 6)
TROGIR: Atlas agencija (Obala kralja Zvonimira 10)
ŠIBENIK / VODICE / PRIMOŠTEN / TISNO: Nik, turistička agencija
ZADAR: Caffe bar Bizzare (Poluotok, Dalmatinskog sabora 1) MAKARSKA: Mirakul bar (K.Zvonimra 3 a)
Na dan: 90 kn