Skip to main content
  • alt
  • 12.11.2014.

Combichrist LIVE ponovo u Zagrebu!

Hej! Znaš li tko je Andy LaPlegua? Ne znaš li ovo ćeš željeti pročitati. Norveška duša koja živi za metal, hardcore, industrial i techno iznova je u Zagrebu, u Tvornici kulture.

 
Ljubav spram glazbe rodila se unutar metal žanra i umesila se tako da je postao dio dva banda, Flashfire i Lashout. No nakon nekog vremena hardcore opne metala postale su mu pretijesne i rigidne i odlučio je razgranati svoje talente u dance i elektroničku glazbu. Iako je plan bio da bude solo act uskoro mu se pridružuju Sebastian Komor i Christian Lund i eventualno 2003. izlazi prvi LP The Joy of Gunz pod imenom Combichrist. Snježna kugla se zarolala i dobila vlastiti um. Mainstream i underground publika se nije mogla zastiti i novi albumi se nastavljaju slijevati.
 
2004. usijedila su još dva EP-ja, : Kiss The Blade i Sex Drogen Und Industrial, 2005. drugi album Everybody Hates You. On rezultira monstrouzno velikom američkom turnejom koja postaje krv i meso novog EP-ja Get Your Body Beat krajem 2006. 

alt

 
Narednu godinu obilježio je novi album znakovitog naziva What The Fuck Is Wrong With You People nakon kojeg je uslijedila turneja koja probija američke granice i vodi ih slikovitom rutom kontinentalne Europe, Istočnog Bloka i Australije.
 
Beat, bas, ritam, rock, metal, industrial… sve ovo mogli ste naći na albumu koji je svijetlo dana ugledao 2008. Today We Are All Demons. No dosta povijesti i šetanja biografskim promenadama, Onaj album koji nas trenutno zanima je novi “We Love You” kao i činjenica da se radi o sastavu koji je 2010. s legendarnim Rammsteinom gotovo srušio zagrebačku Arenu. 
{youtube}nck4FkKeJ0E{/youtube}
 
Dečki koji vole Zagreb, a on im uzvraća ovacijama, pljeskom i ekstatičnim spastičkim plesom, vraćaju se po četvrti puta (2009. Aquarius, 2010. Arena Zagreb, 2011. Boogaloo) 15. studenog, pa sada, ako se ne želiš kockati sa još tri godine čekanja predlažemo da se poigraš s nama jer ti nudimo 2×1 kartu. Odgovori nam kako se zove osnivač Combichrista i pozovi ekipu da ti lajka odgovor. Dvoje sa najvećim brojem lajkova nagrađujemo pa si baci oko ovdje u petak oko podne. Puno vas pozdravljamo i želimo fantastičan provod svima koji svoje ulaznice već imaju.
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop