Skip to main content
  • 8.03.2018.

Drage čitateljice, Sretan Vam Dan žena! Nagrađujemo!

Kada su 8. ožujka 1857. u New Yorku tekstilne radnice javno demonstrirale zbog niskih plaća i loših radnih uvjeta, zasigurno nisu slutile kako će upravo njihov itekako opravdani bunt potaknuti ustanovljavanje Međunarodnog dana žena 1910. godine, a da će stoljeće i sitno kasnije žene biti u daleko boljem položaju mada i dalje neravnopravnom.

Piše: 


No, ideologiju na stranu jer Dan žena u današnje doba sveden je na dobru zabavu i za ženski i muški rod. U ovoj nagradnoj igri mogu sudjelovati samo djevojke, žene, partijanerice, a pripremili smo slijedeće nagrade:

1. nagrada
SENSATION DRINK PAKET

2x Sensation drinka
1x majica Sensation
2x para naočala Sensation

2. nagrada
BURN PAKET

1x BURN Six pack
1x vinyl Bears & Honey 001 + kolekcija stickera
2x party naočala

3. nagrada
MUSIC PAKET

1x majica I am Papaya Bitch
1x kapa Papaya Club
1x vinyl Bears & Honey 001 + kolekcija stickera

Vaš zadatak je slijedeći: U FB komentaru ispod članka navedite jednu našu i jednu stranu DJ-icu koja Vas je impresionirala i zašto?

Dobitnice nagrada s najljepšim komentarima objavljujemo u petak. Prihvaćamo komentare napisane zaključno s današnjim danom (četvrtak) do 23.59h!
 

1. nagrada Sandra Škorić
2. nagrada Katy Škledar
3. nagrada Andrea Perić
 
Zahvaljujemo svim djevojkama na sudjelovanju i želimo više sreće drugi put. Molimo dobitnice da se jave u inbox KS na Facebooku radi preuzimanja nagrada

 

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk